2 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
190 g olajos tonhalkonzerv - olaj nélkül!
1 szál újhagyma
80 g csemegeuborka
80 g majonéz
1 teáskanál mustár
1 csapott mokkáskanál só
A tojásokat keményre főzzük kb. 12-15 perc alatt.
Az újhagymát finomra aprítjuk, a tonhalkonzervet leszűrjük, az olajra nem lesz szükségünk.
Egy tálba tesszük a lecsurgatott tonhalkonzervet, a finomra vágott hagymát, és hozzáreszeljük a csemegeuborkákat.
Nagy lyukú reszelőn hozzáreszeljük a tojást is, majd hozzáadjuk a mustárt, majonézt.
Egy villával jól összekeverjük az egészet. Végül ízlés szerint sózzuk.
Elkészítés A káposztát reszeljük és a sárgarépát reszeljük, hagymát szeljük vékony csíkokra le majd fűszerezzük sóval, borssal, köménnyel. Készítsük el az öntet, keverjük össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először is főzd meg a tojásokat. 2. Közben vágd apróra (vagy reszeld le) a vöröshagymát, szintén apróra a petrezselymet. 3. Hűtsd le a tojásokat, fél-egy percig hideg víz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReis bissfest kochen und kalt werden lassen. Lauchzwiebeln in dünne Ringe, Paprika und Schinken in kleine Würfel schneiden. Reis, Lauchzwiebeln, Paprika, Schinken und Mais vermisch...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémhez a tejfölt, a narancsdzsemet és a citromlevet összekeverjük. A tejszínből habot verünk, és fakanállal a dzsemes – tejfölös részhez forgatjuk. A narancsokat gondosan megh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű