Hozzávalók
darabra:
A tésztába hajtogatni
250 g vaj
1 evőkanál só
A tésztához
50 g élesztő (friss)
1 kiskanál kristálycukor
100 ml házi tej / teljes tej
700 g búzaliszt (BL55)
2 db tojás (nagyobb, "L"-es méretű)
175 ml kefir
100 ml étolaj
Kenéshez
1 db tojás (nagyobb, "L"-es méretű)
leírást lásd apróséf blogján
Elkészítés: A finomra vágott vöröshagymát zsíron világosra megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, fokhagymát és jól elkeverjük. Kevés vízzel felengedjük, lángra visszatéve zsírj...
Elkészítési idő:A ganache-t a megelőző napon kell előkészíteni. Ehhez kis/közepes lángon olvasszuk fel a kis darabokra vágott csokoládét a tejszínben, adjuk hozzá az alkoholt is. Másnap a felhaszn...
Elkészítési idő: