50 gerezd fokhagyma
2 evőkanál vaj
2 evőkanál olívaolaj
2 nagy fej hagyma apróra vágva
1 evőkanál apróra vágott friss kakukkfű
6 csésze csirke alaplé
friss fűszernövények: zeller, petrezselyem, kis babér
2 csésze szikkadt kenyér kockára vágva
1 pohár zsíros tejföl
A hagymát és fokhagymát üvegesre pirítsd a zsíradékon, öntsd fel az alaplével, főzd fél órán keresztül, tedd bele a fűszereket, főzd még negyed órát, tejföllel habard, pirított kenyérkockákkal tálald.
A baguettet negyedeljük, így könnyebben kivághatjuk a belsejét. Mind a 4 darab belsejét kiszedjük egy kés segítségével. A spenótot leforrázzuk ( forróvízbe dobjuk pár percre, hogy...
Elkészítési idő:Megmossuk a szamócát, és előkészítjük a turmixot. A szamócából 3-4 szemet félreteszünk későbbre. A szamócát egy kevés tejjel a turmixba öntjük, és elkeverjük egyenletesre, majd ho...
Elkészítési idő: 15 perc