1.5 dl víz
6 közepes db őszibarack (hámozott, felezett, kimagozott, darabokra vágva)
15 dkg uborka (Egy kígyóuborkának a fele. Hámozva, darabokra vágva.)
1 gerezd fokhagyma (Egy kisebb darabot válasszunk. Érzékenyebbek inkább csak egy felet tegyenek bele.)
1 ek almaecet
2 ek olívaolaj
2 ek koriander (Petrezselyemmel helyettesíthető.)
1 közepes db piros kaliforniai paprika
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1. Tegyük a vizet, a barackot, az uborkát, az almaecetet, a fokhagymát, az olajat, a koriandert, fél teáskanál sót és 1/4 teáskanál frissen őrölt borsot egy edénybe, és egy merülő mixer segítségével pépesítsük. Ha szükséges, adjunk még hozzá vizet. Az így kapott elegyet pihentessük legalább két órán át a hűtőben.
2. Tálalás előtt ízesítsük sóval, borssal, almaecettel, amennyiben még szükségesnek érezzük. Díszítsük apróra vágott paprikával, majd locsoljuk meg olívaolajjal és egy kis sóval.
leírást lásd apróséf blogján
Elkészítési idő: 1óraa gyümölcsöket a cukorral fahájjal feltesszük főni... a pudingot elkeverjük a tejföllel és annyi vizet adva hozzá hogy folyékony masszát kapjunk és ha a gyümölcsök már puhák hozz...
Elkészítési idő:A szedret a joghurttal összeturmixoljuk, hígítjuk kevés tejjel, ha szükséges, édesítjük. Lehűtjük, és tejszínhabbal tálaljuk.
Elkészítési idő:Besózni a húst és teszem a kacsasütőbe.Fél pohár vizet beleönteni, majd sütni. Közben nézni kell. Tetejét levenni ha puha a hús akkor kicsit úgy is sütni. Kb 3 óra hossza. (Ha...
Elkészítési idő: