olaj, v. zsír, hagyma, szinespaprika, só, bors, delikát, paprika, paradicsom, fokhagyma, vörösbor,
A hagymát megdinsztelem. teszek megszórom szinespaprikával, teszek bele 1 zöldpaprikát, 1 paradicsomot, 2 gerezd fokhagymát, és rárakom a húst. Öntök rá 1 pohár száraz vörösbort, és annyi vizet, hogy ellepje. Mikor felforr, szórok bele só, delikát, bors, és készre főzöm. (ha elpárologja a levét, öntök még vizet közben is rá.)
Főtt burgonyával tálalom.
A cukrot megkaramellizáljuk egy lábasban, majd ráöntjük a 3 dl vizet. Amikor felolvad a cukor, belerakjuk a kimagozott barackokat és annyi vizet, hogy ellepje azokat. Főzzük addig,...
Elkészítési idő: 30ELKÉSZÍTÉS A hagymát és a paprikát szeletekre vágjuk és megdinszteljük a zsírban. Addig a húsokat alaposan megszórjuk a Francia fűszerrel majd félre tesszük, miután a hagymák m...
Elkészítési idő: