Családireceptkönyv.hu

Marhalábszár pörkölt vörösborral


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


olaj, v. zsír, hagyma, szinespaprika, só, bors, delikát, paprika, paradicsom, fokhagyma, vörösbor,

Elkészítés:



A hagymát megdinsztelem. teszek megszórom szinespaprikával, teszek bele 1 zöldpaprikát, 1 paradicsomot, 2 gerezd fokhagymát, és rárakom a húst. Öntök rá 1 pohár száraz vörösbort, és annyi vizet, hogy ellepje. Mikor felforr, szórok bele só, delikát, bors, és készre főzöm. (ha elpárologja a levét, öntök még vizet közben is rá.)
Főtt burgonyával tálalom.

Marhalábszár pörkölt vörösborral

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sárgabarack krémleves
Sárgabarack krémleves

A cukrot megkaramellizáljuk egy lábasban, majd ráöntjük a 3 dl vizet. Amikor felolvad a cukor, belerakjuk a kimagozott barackokat és annyi vizet, hogy ellepje azokat. Főzzük addig,...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar LAPOCKA MÁSKÉNT
LAPOCKA MÁSKÉNT

ELKÉSZÍTÉS A hagymát és a paprikát szeletekre vágjuk és megdinszteljük a zsírban. Addig a húsokat alaposan megszórjuk a Francia fűszerrel majd félre tesszük, miután a hagymák m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Jarfood
Jarfood

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk