menu

Családireceptkönyv.hu

Marhalábszár pörkölt vörösborral


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


olaj, v. zsír, hagyma, szinespaprika, só, bors, delikát, paprika, paradicsom, fokhagyma, vörösbor,

Elkészítés:



A hagymát megdinsztelem. teszek megszórom szinespaprikával, teszek bele 1 zöldpaprikát, 1 paradicsomot, 2 gerezd fokhagymát, és rárakom a húst. Öntök rá 1 pohár száraz vörösbort, és annyi vizet, hogy ellepje. Mikor felforr, szórok bele só, delikát, bors, és készre főzöm. (ha elpárologja a levét, öntök még vizet közben is rá.)
Főtt burgonyával tálalom.

Marhalábszár pörkölt vörösborral

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Palacsinta
Palacsinta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar dédi féle meggy befőtt
dédi féle meggy befőtt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hideg, tárkonyos eperleves lime-os tejföllel
Hideg, tárkonyos eperleves lime-os tejföllel

A cukrot összeforraljuk a vízzel és a fűszerekkel. Az epret mossuk, daraboljuk. Ha a cukorszirupunk közben a felére csökkent, akkor egy kb. 2 literes lábosba átszűrjük. Hozzákeverj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Méteres kalács
Méteres kalács

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a cukorral, olajjal, vízzel. Hozzáadjuk a lisztet, sütőport és szódabikarbónát, végül hozzákeverjük a tojások keményre vert habját...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk