500 g zsírszegény túró (0,5 % zsírtartalom)
300 g zsírszegény fehér joghurt (0,1 % zsírtartalom)
édesítőszer (ízlés szerint)
vanília aroma (ízlés szerint)
100 ml víz (meleg)
50 g zselatinpor
Az epret pépesítjük, cukrozzuk, majd összekeverjük a tésztával.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mangalica szalonnát, a répát, fehérrépát, zellert, a hagymát és a fokhagymát apróra kockázzuk (a répákat és a zellert vékony hasábokra szeljük, ezeket keresztben és hosszában töb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 csomag réteslap 5 db alma 4 ek zsemlemorzsa 2 ek cukor 2 ek barna cukor 1 citromból nyert citromlé 1 citromból nyert citromhéj (reszelve) 1 kk fahéj 1 marék mazsola (rumb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalók A piskótákhoz a tojásokat szét választom a fehérjét felverem a sárgáját az olajjal vízzel cukorral kihabosítom. Majd az egészet összekeverem óvatosan, hogy a hab n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű