menu

Családireceptkönyv.hu

Hideg málnaleves


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg málna
4 dl tej
2 dl tejszín
1 dl málnaszörp
2 ek cukor vagy mé

Elkészítés:


A málnaszemeket megmossuk, lecsöpögtettjük, és félretesszünk pár szebb szemet.
A hozzávalókat beletöltjük a turmixgépbe, és beindítjuk.
Fáradságot nem kímélve szűrjük le, így a magokkal nem kell bajlódni.
Néhány egész szemmel díszítjük.

Hideg málnaleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Salmorejo - Hideg Spanyol paradicsom leves
Salmorejo - Hideg Spanyol paradicsom leves

A szikkadt kenyér héját levágjuk és a belét vízbe áztatjuk. A paradicsomok tetején ejtünk egy x alakú bevágást és egy tálba téve leforrázzuk őket. Egy perc elteltével a paradicsomo...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Káposztaleves Gittától
Káposztaleves Gittától

A savanyú káposztát lazán kimossuk és kisebb darabokra vágjuk. A többi hozzávalóból kevés vízzel turmixot készítünk úgy, hogy a savanyú káposzta felét is hozzáturmixoljuk. Annyi vi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsó
fűszeres csirkecomb
fűszeres csirkecomb

Elkészítés: A szárított fűszereket és a sót - az ételízesítőt és a fokhagymát csak akkor, ha szárított változatunk van - tegyük bele egy mozsárba, és aprítsuk szét, amennyire leh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fahéjas meggyleves
Fahéjas meggyleves

A gyümölcsöt alaposan, több léről átmossuk, ha van zöld része, szár és levél, eltávolítjuk. Feltesszük főni kétszer annyi vízben, mint a meggy. Sózzuk, cukrozzuk és beleszórjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk