30 dkg gomba
30 dkg darált sertéshús
1 közepes db vöröshagyma
0.5 dl napraforgó olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 kávéskanál fűszerpaprika
10 dkg trappista sajt
2 ek zsemlemorzsa (házi készítésű)
1 db tojás
Panírozáshoz
10 dkg zsemlemorzsa
2 db tojás (kisebb)
5 dkg finomliszt
A gombát megtisztítjuk, és a szárát kitörjük, majd enyhén megsózzuk, és állni hagyjuk.
A vöröshagymát apróra vágjuk, az olajon üvegesre pirítjuk. Ha kissé kihűlt, a fűszerekkel, a darált hússal, a tojással, a zsemlemorzsával és a reszelt sajttal jól összegyúrjuk.
Panírozáshoz
A gombák közepébe teszünk egy kis tölteléket, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Bő, forró olajban kisütjük.
A hagymákat felszeltem, a fok és a vöröshagymát is. Olajon megpirítottam üvegesre, majd hozzátettem az összevágott petrezselyem zöldet. Rádobtam a liszt felét, azzal is kicsit pirí...
Elkészítési idő: 50 Nehézség: KönnyűMegvárjuk, hogy a mirelit gyümölcs kiolvadjon. A kiolvadt gyümölcs levét, a konzervből a cukros levet, a narancs levet és a tejszínt összeöntjük. Hozzáadjuka vaníliás cukrot és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz