Ahogyan készítettem:
Mónika Oláh receptje alapján készült. Nekem 35 virágom volt,lecsipkedtem a szárairól és 1 liter vízben főztem 40 percig,forrástól számítva. aztán leszűrtem.Tettem 1kg cukrot a levéhez, és 1 citrom levét is. Majd takarék lángon,sűrűn kevergetve 2,5 órát főztem. Lekapcsoltam alatta a tüzet és üvegekbe öntöttem.Most száraz dunsztban van 24 órát.
A barackokat megmossuk, forró vízzel leöntjük, és 1 percig állni hagyjuk. Leöntjük róla a forró vizet, és lehúzzuk a héját. Félbevágjuk, kimagozzuk. A vajat egy...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA baguettet negyedeljük, így könnyebben kivághatjuk a belsejét. Mind a 4 darab belsejét kiszedjük egy kés segítségével. A spenótot leforrázzuk ( forróvízbe dobjuk pár percre, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLeves: turmixold le mindkét konzerv tartalmát, add hozzá a vizet. Vágd ketté a citromot és az egyik felét facsard bele a levesbe, reszelj bele egy kis citromhéjat. A másik felébe...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KönnyűA hagymát és fokhagymát üvegesre pirítsd a zsíradékon, öntsd fel az alaplével, főzd fél órán keresztül, tedd bele a fűszereket, főzd még negyed órát, tejföllel habard, pirított ken...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű