Hozzávalók: 4 személyre, 20 x 25 cm-es sütőtálhoz
50 dkg brokkoli
20 dkg száraztészta (fodros kocka)
30 dkg darált sertéshús
1 közepes vöröshagyma
só
őrölt bors
4 dl tejszín (30%-os)
1 tömlős natúr sajtkrém
10 dkg mascarpone
1 evőkanál olaj
Elkészítés: a tésztát és a rózsáira szedett brokkolit külön-külön fazékban, forrásban lévő, bő, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és félretesszük. A kockára vágott vörös-hagymát kevés olajon üvegesre dinszteljük, hozzátesszük a darált húst, sóval, őrölt borssal fűszerezzük, és puhára pároljuk. A tejszínt összekeverjük a sajtkrémmel és a mascarponével, sózzuk, borsozzuk. A sütőtál aljára terítjük a tésztát, meglocsoljuk a tejszínes szósz felével. Erre rakjuk a húst, majd a brokkolit.
A tetejére öntjük a maradék tejszínes szószt. 170 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük.
1. Lépés Egy edénybe belereszelni egy narancs héját, majd hozzáadni a cukrot, a szörpöt, és egy kevés narancslét. Jól elkeverni, majd hozzáönteni a többi narancslét is. 2. Lépé...
Elkészítési idő: 45 percA fánkport keverjük el jó alaposan a citromhéjjal. Egy másik tálban mérjünk ki 20 gramm vizet, majd adjuk hozzá az 1 egész tojást, és 3 db fehérjét, és alaposan keverjük el, végül...
Elkészítési idő:1. A sárgabarackokat lobogó vízzel leforrázzuk és 10 percig állni hagyjuk. 2. Lehúzzuk a héját és kimagozzuk. 3. Fazékba öntjük és összeturmixoljuk. 4. Hozzáadjuk a zselésítősze...
Elkészítési idő: