menu

Családireceptkönyv.hu

Bundás Hagymakarika


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg liszt
4 nagy fej hagyma
1 teáskanál só
1 tojás
1 csésze tej
olaj

Elkészítés:


A nagymát pucold meg, és vágd fel fél-egycentis karikákra. Egy kis tálban keverd össze a lisztet és a sót. Üsd hozzá a tojást, öntsd hozzá a tejet, és dolgozd a masszát csomómentesre. Rakd egy tányérra a zsemlemorzsát, majd jöhet a panírozás.

A hagymakarikákat mártsd meg jól a tojásos-lisztes keverékben, utána pedig forgasd a zsemlemorzsába. Ha elsőre nem fedi be elég jól a panír, ismételd meg még egyszer ezt a műveletet. Bő, forró olajban süsd a hagymákat körülbelül három-négy perc alatt aranybarnára. Arra vigyázz, hogy ne legyen együtt túl sok karika a serpenyőben. Ha kész, szedd papírtörlőre, és csepegtesd le.

Bundás Hagymakarika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Birsalmasajt
Birsalmasajt

A birsalmákat alaposan megmossuk. Negyedekbe vágjuk, magházukat egy nagyon éles késsel eltávolítjuk. (Hámozni nem kell, azt főzés után sokkal könnyebb elintézni.) Egy lábasba tess...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymás fehérje fasírt
Fokhagymás fehérje fasírt

Aprítógépben sűrű masszává turmixoltam a hozzávalókat, majd vizes kézzel 4 fasírt korongot formáltam belőle. Olajspray-vel befújtam és készre sütöttem 200 fokon. Sajnos elfelejtet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Mit mivel tudunk kiszedni?
Mit mivel tudunk kiszedni?

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Klubszendvics
Klubszendvics

1,A bacont kisebb darabokra vágjuk és egy teflon serpenyőben megpirítjuk, majd kivesszük egy papírtörlőre. 2,A visszamaradt zsíron tükörtojást sütünk, aminek mindkét felét megsütj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk