Sárgarépa
Zöldség
Vöröshagyma
Pirospaprika
Karfiol
Sárgarépát, zöldséget megtisztítjuk és karikára vágjuk. Egy kisebb fej vöröshagymát apró kockákra vágjuk és a zöldségekkel egy kanál olajban megpároljuk. Megszórjuk pirospaprikával és vízzel felengedjük. Sózzuk, vegetázzuk. Amikor felforrt belerakjuk a rózsáira szedett karfiolt és puhára főzzük. Cérnametéltet teszünk bele és tejföllel tálaljuk.
Read more: http://konyha-kezdoknek.hupont.hu/2/levesek#ixzz3sVzWmh2T
A zellert és a répákat megmossuk, megpucoljuk, és kockákra vágjuk, majd az apróra vágott hagymával együtt kevés olajon puhára pároljuk. (Kb. 10 percig, folyamatos kevergetéssel, ho...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: Könnyű1. Az összes zöldséget megtisztítjuk. A kétféle répát, a zellert és a karalábét 1,5-2 centis kockákra, a hagymát finomra vágjuk. 2. A zsír (olaj) kétharmadát egy fazékban megforró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa nincs kész zöldséglevesünk, a leveskockát feloldjuk 1 liter forró vízben. A cukkinit apró kockára vágjuk. A felaprított hagymát, az összezúzott fokhagymát az olívaolajon üveg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát megdinsztelem, ráteszem a gyufára vágott sárgarépát és egy evőkanál lisztet. Kicsit tovább dinsztelem. Ezután felöntöm vízzel, beleteszek egy leveskockát....
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű