Családireceptkönyv.hu

Karfiol leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Sárgarépa
Zöldség
Vöröshagyma
Pirospaprika
Karfiol

Elkészítés:


Sárgarépát, zöldséget megtisztítjuk és karikára vágjuk. Egy kisebb fej vöröshagymát apró kockákra vágjuk és a zöldségekkel egy kanál olajban megpároljuk. Megszórjuk pirospaprikával és vízzel felengedjük. Sózzuk, vegetázzuk. Amikor felforrt belerakjuk a rózsáira szedett karfiolt és puhára főzzük. Cérnametéltet teszünk bele és tejföllel tálaljuk.

Read more: http://konyha-kezdoknek.hupont.hu/2/levesek#ixzz3sVzWmh2T

Karfiol leves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Nigella pestos borsókrémlevese
Nigella pestos borsókrémlevese

A vizet felforraljuk, a zöldborsót beledobjuk, és ha újra felforrt 7 percig főzzük, hozzáadva a sót és az egész újhagymákat. A főzési idő végeztével az újhagymákat kiemeljük, bele...

Elkészítési idő: 7 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Velőscsont leves
Velőscsont leves

A mosott velőscsontokat egy nagy fazékban feltesszük hideg vízben főni. Ha felforrt a csont vize, lehabozzuk. Megpucoljuk, és feldaraboljuk a zöldségeket. Beletesszük a zöldségek...

Elkészítési idő: 180
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Húsleves
Húsleves

Húsok hideg vízbe, LASSAN felforral (ne habozz néha lehabozni!) Forráskor bele só és delikát, 10 percig főz (mert a húsnak kb ennyi idővel kell több, mint a zöldségeknek) Ezután...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk