Sárgarépa
Zöldség
Vöröshagyma
Pirospaprika
Karfiol
Sárgarépát, zöldséget megtisztítjuk és karikára vágjuk. Egy kisebb fej vöröshagymát apró kockákra vágjuk és a zöldségekkel egy kanál olajban megpároljuk. Megszórjuk pirospaprikával és vízzel felengedjük. Sózzuk, vegetázzuk. Amikor felforrt belerakjuk a rózsáira szedett karfiolt és puhára főzzük. Cérnametéltet teszünk bele és tejföllel tálaljuk.
Read more: http://konyha-kezdoknek.hupont.hu/2/levesek#ixzz3sVzWmh2T
Vettem bébi spenótot fél dl vízzel megfonnyasztom ez kb 5 perc se, majd összeturmixoltam, tettem hozz 30% magic milk habtejszín főzőtejszínt, lila doboza van kb 250 ml. Isteni volt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zellert és a krumplit kicsi kockákra vagdaljuk, és felöntjük kb. 5-6 dl vízzel. Beletesszük a leveskockát, a kettévágott fokhagymagerezdeket, a fűszereket, és megfőzzük. Ha a zel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA köménymagból teát főzünk és leszűrjük. Rántást készítünk és púpos tojást sütünk. A vízbe teszünk apró laskát, majd a leszűrt teát a kockára vágott tojást majd a rántást. Mikor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRántásba pirospaprikái szórni, vízzel fölengedni, sóval és köménymaggal ízesíteni. Tojást belekeverni, petrezselymet szórni a tetejére. Van, aki zúzott fokhagymát is tesz a rá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű