20 szelet toast kenyér 1 szál füstölt kolbász 20 dkg sajt 5 db tojás Delikát ételízesítő olaj
Tojást felverjük ízlés szerint fűszerezzük delikáttal. Olajat felforrósítjuk.
Tojásba mártjuk a kenyér egyik felét,t a száraz felére ráhelyezzük a sajtszeletet a karikára vágott kolbászt . Másik szelet kenyérnek mindkét oldalát bele mártjuk a tojásba és rátesszük az előző szeletre.Kicsit össze nyomjuk és forró olajba kisütjük.
Tipp: Zöldségfélékkel kínáljuk.
A hozzávalókat összedagasztom, hogy teljesen sima, selymes tésztát kapjak. 35-40 percet kelesztem, majd cipókra osztom. Megint kelesztem 20 percet, majd lángosnak formázva forró o...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gombák szárát kitördeljük, a kalapjukat jól megmossuk, lecsurgatjuk, majd a szár nyílásával felfelé zsírral kikent tepsibe tesszük. Fűszerezzük, vastagon megkenjük a kaporral el...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. lépés Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat és egy textilbe töltjük. A textil sarkait összekötjük. Egy kis méretű fogasra helyezzük a kis batyunkat, alá pedig egy tálat tes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csiperkék tönkjét kitörjük, a kalapok mindkét oldalát a vajon 4-4 perc alatt, közepes lángon elősütjük. Egy tűzálló tálba ültetjük a nyílásokkal felfelé. A tönköket apróra vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű