20 szelet toast kenyér 1 szál füstölt kolbász 20 dkg sajt 5 db tojás Delikát ételízesítő olaj
Tojást felverjük ízlés szerint fűszerezzük delikáttal. Olajat felforrósítjuk.
Tojásba mártjuk a kenyér egyik felét,t a száraz felére ráhelyezzük a sajtszeletet a karikára vágott kolbászt . Másik szelet kenyérnek mindkét oldalát bele mártjuk a tojásba és rátesszük az előző szeletre.Kicsit össze nyomjuk és forró olajba kisütjük.
Tipp: Zöldségfélékkel kínáljuk.
Mi ugyanúgy készítjük, mint a fenti, sütőben sülő fasírtot, de van, aki inkább nem tesz bele vöröshagymát, és megnöveli a fokhagyma mennyiségét, hogy az esetleg kilógó hagymadarabk...
Elkészítési idő:A céklát, a répát és a hagymát megtisztítjuk, megmossuk és lereszeljük. Elkeverjük a tojásokkal, sóval, köménnyel és a zúzott fokhagymával. Összedolgozzuk annyi zabpehellyel hogy...
Elkészítési idő:Keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá a felvert tojást és a tejet, kavarjuk jól össze. Adjuk hozzá a reszelt almát és még egyszer kavarjuk át. Forrósítsunk fel egy...
Elkészítési idő:Előző nap zsírban megpirítom az összevágott hagymát és hidegre teszem. A húsféléket, bőrkét vízben felteszem főni. Mikor félpuha, hozzáadom a hulladék szalonnát, majd mikor minden...
Elkészítési idő: