- száraztészta
- szalonna
-tejföl
-reszelt trappista sajt
-só
Sós vízben kifőzzük a tésztát. Közben felkockázzuk majd megpirítjuk a szalonnát. Lereszeljük a sajtot.
Ha megfőtt a tészta az adagokat ízlés szerint tányérokon tálaljuk; Tészta, tejföl, rászórva a szalonna és a sajt.
Elkészítése: A húst az egész vöröshagymával, egy kanál ecettel, korianderrel, babérlevéllel (ha kisebb a babérlevél az egészet beletehetjük, ha nagyobb akkor csak a felét) és eg...
Elkészítési idő:A tejet egy fazékba öntjük, és feltesszük főni. Mikor felmelegszik, visszavesszük a lángot takarékra, majd hozzáadjuk a búzadarát és a cukrot. Folyamatos kevergetés mellett tíz-tiz...
Elkészítési idő:A rizst megmossuk, majd sós vízben megfőzzük. Egy másik edényben puhára főzzük a húst, leszűrjük és felszeleteljük. A húst és a zöldségeket összekeverjük a megfőtt rizzsel, majd fű...
Elkészítési idő: