1 nagy brokkoli
2 nagy burgonya
1 hagyma
3 gerezd fokhagyma
40 dkg főtt sonka
15 dkg sajt (ízlés szerinti)
5 evőkanál tejföl
1 teáskanál kakukkfű
só, bors
olaj
A burgonyát és a brokkolit sós vízben megfőzzük, ezután felszeleteljük és egy kiolajozott, hőálló edénybe tesszük. A hagymát kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felszeletelt sonkával együtt, majd fűszerezzük és jól összekeverjük. A tejfölbe keverjük a reszelt sajtot és eloszlatjuk a tetején. 180 fokos sütőben 25-30 percen át sütjük, ezt követően tálalhatjuk is.
A hozzávalókból kissé lágyabb tésztát dagasztok, majd duplájára kelesztem. kb. 45-60 perc is kell. Kiborítom a tálból és 8 egyforma darabokra vágom, és zsemle formára gömbölyítem....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítjük a hozzávalókat, a sertés- és marhahúst felkockázzuk, a szalonnát 1 cm vastag szeletekre vágjuk, és majdnem a bőréig bevagdossuk, a hagymát apróra vágjuk, a gombát és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDinszteld meg az apróra vágott hagymát Párold meg a zöldségeket, majd botmixerrel, vagy krumplinyomóval pépesítsd Keverd össze a leturmixolt zöldséget a tojásokkal, f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajozott, prézlizett tepsibe kell sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű