1. A pudingport, és a cukrot kevés hideg tejjel keverjük csomómentesre. 2. A megmaradt tejet tegyük fel főni, és még hidegen öntsük hozzá a pudingot, és a mazsolát. 3. Foly...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 tojássárgáját 26 dkg porcukorral kikeverünk. Beleteszünk 1 dl étolajat és 1 dl forró vizet. Kikeverjük hozzáadunk 26 dkg lisztet és fél csomag sütőport és a tojások felvert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscsülköt alaposan megtisztítjuk, majd ételízesítő porral és fokhagymával ízesített sós vízben lassú tűzön puhára főzzük. A puha csülköket félbevágva tűzálló tálba fektetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott hagymákat vágd félkarikára és vajon fonnyaszd meg, ha már üveges szórd meg kevés liszttel és pirítsd még két-három percig, majd öntsd fel a húslevessel sózd, borsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPirított kenyér kockák elkészítése: Vágjuk fel a kenyeret kábé másfél centiméteres kockákra a késlapjával vagy fokhagymanyomóval préseljük össze a két nagy gerezd fokhagymát. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű