1 l tej, 1 cs főzéssel készíthető puding, mazsola (ízlés szerint), 3 ek gríz (búzadara), 5-6 ek cukor
1. A pudingport, és a cukrot kevés hideg tejjel keverjük csomómentesre.
2. A megmaradt tejet tegyük fel főni, és még hidegen öntsük hozzá a pudingot, és a mazsolát.
3. Folytonos keverés mellett apránként adjuk hozzá a grízt, és főzzük azt készre.
4. Tálaljuk úgy, mint a hagyományos pudingot – külön tálkákba szedve.
5. Díszíthetjük friss, esetleg fagyasztott gyümölcsökkel.
1. Nagyon finom melegen, vagy akár hidegen is.
2. Bármilyen ízesítésű pudingporból elkészíthetjük.
Az összes hozzávalót összegyúrjuk és 1 órán át pihentetjük a hűtőben. 1 csomag szalalkálit összekeverünk 22 gramm rostkeverékkel és átgyúrjuk vele a tésztát. 6 részre osztjuk és...
Elkészítési idő: 1,5 óraA kekszet a kakaóporral összekeverni. Egy edényben a margarint, a cukorral és a tejjel összemelegíteni annyira, hogy a vaj és a cukor elolvadjon, hozzáadni a rumot, az egészet ö...
Elkészítési idő:Palacsinta:A tejet, a tojást a sót és a porcukrot jól összekeverem.Bele teszem a lisztet jól elkeverjük ezt is és pihentetjük kb fél órát a hűtőben.A palacsinta sütőbe kevés olajat...
Elkészítési idő: kb 1 óra