200g zabkeksz
100g vaj
250g mascarpone
2 csomag vaníliás cukor
2dl tejszín
fél csomag Zselatin fix
200g eperlekvár
250g eper
A kekszet egy aprítóban finomra daráljuk, majd az vajjal alaposan összedolgozzuk.
A mascarpone-t, a tejszínnel, a vaníliás cukorral és a zselatin fixszel összekeverjük egy kézi mixer segítségével.
A pohárba alulra először a kekszmorzsát rakjuk, erre jön a mascarpone krém, a lekvár és végül a darabolt eper.
Nem szabd annyira lenyomkodni a kekszet.
tot egy keverőtálba öntjük, hozzáreszeljük a citrom héját, belefacsarjuk a levét, majd az összes többi alapanyagot hozzáadjuk, és egy kézi habverővel simára keverjük. Sütőpapírr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Milch in einem kleinen Topf zum Kochen bringen und von der Platte nehmen. Den Grieß einrühren und auf die ausgeschaltete Platte stellen und unter ständigem Rühren eindicken las...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat keverjük össze a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal, a rummal és a fahéjjal. Adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet. Keverjük bele a csoki darabkákat és a mandu...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű