Tészta:
4 tojássárgája
26 dkg porcukor
1 dl olaj
1 dl forró víz
26 dkg liszt
1/2 cs sütőpor
4 tojásfehérje
Krém:
1 puncspuding
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
4 tojássárgáját 26 dkg porcukorral kikeverünk.
Beleteszünk 1 dl étolajat és 1 dl forró vizet.
Kikeverjük hozzáadunk 26 dkg lisztet és fél csomag sütőport és a tojások felvert habját.
Elfelezzük a tésztát és gerincformában sütjük meg.
Krém:
1 puncs pudingot megfőzünk.
20 dkg vajból és porcukorból krémet készítünk.
a folyékonyakat összekeverjük és 20mp mikróba tesszük. Hozzáöntjük a szárazhoz és gyúrjuk. áááá
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kávét a likőrrel összekeverjük, és a piskóta alját egy kicsit megáztatom benne. Egy nagy üvegtálba lerakjuk a piskótát és megszórjuk kakaóval. Kikeverjük a mascarponét a tojás sá...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral. Óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot és az átszitált lisztet és sütőport. Sütőpapírral...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes