Családireceptkönyv.hu

94.Vegán desszert /carob/


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 csésze szentjánoskenyér por (carob),
1/2 csésze apróra vágott és előre vízben áztatott mandula,
1/2 csésze kókuszolaj,
1/2 teáskanál vanília,
2 darab szárított, előre vízben áztatott sárgabarack.

Elkészítés:


Az összetevőket turmixoljuk össze, majd tegyük egy üveg tálcára, kb. 1,5 cm vastagságban. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg a kókuszolaj megszilárdul, és a desszert vágható állagúvá válik. Ebből mennyiségből kb. 20 kisebb kockával lesz.

94.Vegán desszert /carob/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Szaffi Free palacsinta
Szaffi Free palacsinta

Forrósítsunk fel egy palacsintasütőt. Mérjük ki a vizet, adjuk hozzá a cukrot/édesítőt. Majd adjunk hozzá 40 g lisztkeveréket. Gyors mozdulatokkal, kézi habverővel keverjük palacsi...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gabriella
GOFRI
GOFRI

Tejet felmelegítjük, beletesszük a vajat, hogy megolvadjon. A lisztet, cukrot, sót, élesztőt, citromlevet, fahéjat keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a 2 tojást, majd alacsony fokoza...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Bevonó egyszerű vajkrém
Bevonó egyszerű vajkrém

A lapáttartóval felszerelt állókeverő edényében vagy egy kézi elektromos keverővel ellátott nagy keverőtálban kb. 5 percig verjük a vajat közepesen nagy sebességgel, amíg krémes és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Viktória
Albert kekszes süti
Albert kekszes süti

1. A pudingport, a kakaóport, a cukrot szárazon összekeverjük. 2. Egy lábosban a margarint felolvasztjuk a kávés tejben, majd hozzáadjuk a cukros kakaóporos pudingpor keveréket....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk