Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

94.Vegán desszert /carob/


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 csésze szentjánoskenyér por (carob),
1/2 csésze apróra vágott és előre vízben áztatott mandula,
1/2 csésze kókuszolaj,
1/2 teáskanál vanília,
2 darab szárított, előre vízben áztatott sárgabarack.

Elkészítés:


Az összetevőket turmixoljuk össze, majd tegyük egy üveg tálcára, kb. 1,5 cm vastagságban. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg a kókuszolaj megszilárdul, és a desszert vágható állagúvá válik. Ebből mennyiségből kb. 20 kisebb kockával lesz.

94.Vegán desszert /carob/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Katalin
Grízpuding karamellizált gyümölccsel
Grízpuding karamellizált gyümölccsel

A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét keményre verjük. A többi hozzávalót a tej kivételével csomómentesre keverjük. A tejet felforraljuk, és állandó keverés mellett hozzáadjuk a...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sült rizspuding (Sóbors)
Sült rizspuding (Sóbors)

Készítsünk elő egy 2,5 deciliteres bögrét, ezzel fogjuk kimérni a hozzávalókat. A rizst és a vizet öntsük egy lábasba, kezdjük el melegíteni, lefedve addig főzzük, míg a rizs ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
86. ALMÁSPITE GOLYÓ
86. ALMÁSPITE GOLYÓ

. : almát hámozok, nagy lukú reszelőn reszelem, citromlével, fahéjjal főzöm. Amikor kész, adok hozzá porcukrot, vaníliás cukrot, ki hűtöm. Gyúrok hozzá reszelt kekszet, gombócoka...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bettina
Gyümölcsös tiramisu
Gyümölcsös tiramisu

1. A tojássárgákat és a porcukrot meleg vízfürdőben csak addig keverjük-habosítjuk, amíg a cukor teljesen el nem olvad, aztán jéghideg vízbe állítva kihűtjük. A mascarponét habosra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk