1 csésze szentjánoskenyér por (carob),
1/2 csésze apróra vágott és előre vízben áztatott mandula,
1/2 csésze kókuszolaj,
1/2 teáskanál vanília,
2 darab szárított, előre vízben áztatott sárgabarack.
Az összetevőket turmixoljuk össze, majd tegyük egy üveg tálcára, kb. 1,5 cm vastagságban. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg a kókuszolaj megszilárdul, és a desszert vágható állagúvá válik. Ebből mennyiségből kb. 20 kisebb kockával lesz.
Forrósítsunk fel egy palacsintasütőt. Mérjük ki a vizet, adjuk hozzá a cukrot/édesítőt. Majd adjunk hozzá 40 g lisztkeveréket. Gyors mozdulatokkal, kézi habverővel keverjük palacsi...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűTejet felmelegítjük, beletesszük a vajat, hogy megolvadjon. A lisztet, cukrot, sót, élesztőt, citromlevet, fahéjat keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a 2 tojást, majd alacsony fokoza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lapáttartóval felszerelt állókeverő edényében vagy egy kézi elektromos keverővel ellátott nagy keverőtálban kb. 5 percig verjük a vajat közepesen nagy sebességgel, amíg krémes és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A pudingport, a kakaóport, a cukrot szárazon összekeverjük. 2. Egy lábosban a margarint felolvasztjuk a kávés tejben, majd hozzáadjuk a cukros kakaóporos pudingpor keveréket....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű