menu

Családireceptkönyv.hu

319.Vegán desszert /carob/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csésze szentjánoskenyér por (carob),
1/2 csésze apróra vágott és előre vízben áztatott mandula,
1/2 csésze kókuszolaj,
1/2 teáskanál vanília,
2 darab szárított, előre vízben áztatott sárgabarack.

Elkészítés:


Az összetevőket turmixoljuk össze, majd tegyük egy üveg tálcára, kb. 1,5 cm vastagságban. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg a kókuszolaj megszilárdul, és a desszert vágható állagúvá válik. Ebből mennyiségből kb. 20 kisebb kockával lesz.

319.Vegán desszert /carob/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Zserbós szaloncukor
Zserbós szaloncukor

Az alapanyagokat - a csokoládé kivételével - alaposan összedolgozzuk, majd a masszából kézzel, hosszúkás formákat készítünk. Műanyag tálcára sorakoztatjuk őket, és 5 percre a fagya...

Elkészítési idő: 5-15 perc
Nehézség: Könnyű
share
tápanyag Narancsos-kakaós szaloncukor
tápanyag Narancsos-kakaós szaloncukor

A cukrot, kakaóport, vizet forraljuk össze, hagyjuk hűlni. Keverjük bele a tejport és a vajat, reszeljük bele a narancs héját. A mazsolát aprítsuk fel, adjuk hozzá azt is. Formáz...

Elkészítési idő: 15-30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Mézeskalács
Mézeskalács

1. A lisztet, a porcukrot, a fűszert és a szódabikarbónát egy nagy tálban összekeverjük. 2. Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott margarint. Nálam ez úgy nézett ki, hogy mikró...

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
KANDÍROZOTT GYÖMBÉR
KANDÍROZOTT GYÖMBÉR

a gyömbért meg tisztítjuk és jó apróra daraboljuk majd feltesszük annyi vízben hogy ellepje és 10-percig főzzük lecseréljük a vizet és 20 percig forraljuk leöntjük a vizet de nem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk