1 csésze szentjánoskenyér por (carob),
1/2 csésze apróra vágott és előre vízben áztatott mandula,
1/2 csésze kókuszolaj,
1/2 teáskanál vanília,
2 darab szárított, előre vízben áztatott sárgabarack.
Az összetevőket turmixoljuk össze, majd tegyük egy üveg tálcára, kb. 1,5 cm vastagságban. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg a kókuszolaj megszilárdul, és a desszert vágható állagúvá válik. Ebből mennyiségből kb. 20 kisebb kockával lesz.
Egy kis tejszínnel mikróban vagy gőz fölött megolvasztjuk a csokit. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Egy másik edényben a tejszínt is habbá verjük. A tojások sárg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Mindent beleteszünk egy lábasba. 2. Addig főzzük, míg hólyagosodni nem kezd. 3. 2-3 percig forraljuk, majd levesszük a tűzről. 4. 5 perc hűlés után rákenjük a sütire.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű1. Simára keverjük a kakaót a cukorral és a vízzel, majd állandóan kevergetve krémmé főzzük. 2. Még langyosan hozzákeverjük a habosra kevert vajat, és tovább keverjük habverőve...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt előmelegítjük 190 fokra. A tojásfehérjéket a csipetnyi sóval keményre verjük (ha ezzel kezdjük, nem kell utána elmosni a mixert ;-) ). Egy másik edényben habosra mixereljük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű