-filézett felső csirkecomb fűszerezve
-egy kevés olíva olaj
-újhagyma összevágva
-snidling aprítva
-aprított petrezselyem zöld
-fokhagyma zúzva
-tejszín
-1 ek mustár
-só, bors
A csirkecombot kevés olajon megsütöm, kiveszem az olajból, az olajban megpuhítom a hagymákat, a petrezselymet, felöntöm tejszínnel, mustárt keverek bele, sózom, borsozom és belerakom a csirkecombokat.
Elkészítés: A csirkéket kicsontozzuk, a bőrét rajtahagyjuk. A filéket sózzuk, borsozzuk, feltekerjük, majd megtűzzük őket fogpiszkálóval. Egy nagy serpenyőben olajat hevítünk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésként mindent elkészítünk a kezünk ügyébe, hogy hamar elkészüljön a gong-bao. A csirkehúst vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, meghintjük keményítőliszttel, összefo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkedarabokat megmossuk, megtöröljük, gyengén sózzuk, borsozzuk, kevés olajon hirtelen elősütjük, aztán félre tesszük. A sütőlében puhára pároljuk a finomra vágott hagymát, hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet 4 szeletbe vágjuk, sózzuk, borsozzuk és megforgatjuk 3 evőkanál lisztben. Egy nagy tálban elkeverjük a tojást, vizet, tejet, sót. Csomómentesre keverjük benne a lisz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű