-filézett felső csirkecomb fűszerezve
-egy kevés olíva olaj
-újhagyma összevágva
-snidling aprítva
-aprított petrezselyem zöld
-fokhagyma zúzva
-tejszín
-1 ek mustár
-só, bors
A csirkecombot kevés olajon megsütöm, kiveszem az olajból, az olajban megpuhítom a hagymákat, a petrezselymet, felöntöm tejszínnel, mustárt keverek bele, sózom, borsozom és belerakom a csirkecombokat.
A tejfölt, a liszttel, a tojással a reszelt sajttal és a fűszerekkel egy mély edényben masszává keverjük, majd a kockákra aprított húst hozzáadjuk. Az őzgerincformát margarinnal...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA megtisztított csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsíron szalmasárgára pirítjuk, hozzáadjuk a darált sertéshúst, a pirospaprikát, az összetört...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirke mellet enyhén sós vízben megfőzni, ( levesben főztem) lecsepegtetni, hagyni kihűlni, majd apró kockákra feldarabolni. A sonkát/gépsonkát csíkokra szeletelni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű