-filézett felső csirkecomb fűszerezve
-egy kevés olíva olaj
-újhagyma összevágva
-snidling aprítva
-aprított petrezselyem zöld
-fokhagyma zúzva
-tejszín
-1 ek mustár
-só, bors
A csirkecombot kevés olajon megsütöm, kiveszem az olajból, az olajban megpuhítom a hagymákat, a petrezselymet, felöntöm tejszínnel, mustárt keverek bele, sózom, borsozom és belerakom a csirkecombokat.
Alapos tisztítás után a húst jól besózzuk, a bőrét is. Egy tepsibe helyezzük, a bőrükkel lefelé. A sütőt előmelegítjük 220°C -ra, és betesszük a húst. Kb. 35-45 perc alatt nagyjáb...
Elkészítési idő: 140 perc Nehézség: KönnyűA zúzát le tisztítom, le mosom, majd egy kis ecetes vízben is gyorsan le öblítem, majd attól is jól megmosom, ezt azért tartom fontosnak, hogy azt a belsőség szagot eltávolítsam...
Elkészítési idő: 20-perc Nehézség: KönnyűA vajat szoba-hőmérsékletre hozzuk. száraz fűszereket egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vajat és alaposan összedolgozzuk. A csirke hasüregét kissé sózzuk, a mellen fell...
Elkészítési idő: 4-5 óra Nehézség: Könnyű