1 tojás 2,5 dl tejjel összekeverve
fűszeres liszt: 30 dkg liszt, 2 teáskanál bors, 3 teáskanál só, 1 teáskanál pirospaprika, 4 teáskanál fokhagymapor
A lisztet keverjük össze a fűszerekkel. Készíthetünk egyszerre nagyobb mennyiséget, hogy legközelebb már ne kelljen újra kevergetni!
A húsokat először ne a lisztbe, hanem a tojásba mártsuk! Utána jön a fűszeres liszt, és már süthetjük is!
Extra ropogós lesz, ha a következő panírozást alkalmazzuk: tojás - liszt - tojás - zsemlemorzsa. Meglátod, óriási sikert aratsz vele! Csak győzzed sütni!
Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedve félpuhára főzzük. A spárgát megtisztítjuk, puhára főzzük, félretesszük. A főzővizeket összeöntjük, és kb. 1 kg sárga húsú burgonyát megfőzün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAzzal kezdjük, hogy pontosan megmérjük a csirkéket - a sütési időt ebből fogjuk kiszámolni. 50 dkg-onként kell a húsnak 20 perc + 30 perc pirulás.A csirkét megmossuk. Utána kívül-b...
Elkészítési idő: 1,5óra Nehézség: KönnyűVégy 1 köralapú jénait és sugár (vagy átlós) irányban béleld ki szalonna csíkokkal. Ezt úgy tedd meg, hogy legyen annyi túllógó rész, hogy a végén ezt rá tudd hajtani a már megtölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kész nudlit forrásban lévő sós vízben kifőzöm. Zsírt forrósítok, a hagymát kockára vágom, megpirítom a hagymát, megtisztítom és megmosom a májat, majd rádobom a hagymára. Fűszere...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű