1 tojás 2,5 dl tejjel összekeverve
fűszeres liszt: 30 dkg liszt, 2 teáskanál bors, 3 teáskanál só, 1 teáskanál pirospaprika, 4 teáskanál fokhagymapor
A lisztet keverjük össze a fűszerekkel. Készíthetünk egyszerre nagyobb mennyiséget, hogy legközelebb már ne kelljen újra kevergetni!
A húsokat először ne a lisztbe, hanem a tojásba mártsuk! Utána jön a fűszeres liszt, és már süthetjük is!
Extra ropogós lesz, ha a következő panírozást alkalmazzuk: tojás - liszt - tojás - zsemlemorzsa. Meglátod, óriási sikert aratsz vele! Csak győzzed sütni!
A csirkemellet felkockázzuk, átmossuk hideg vízzel. A pác összes hozzávalóját összekeverjük, hozzáadjuk a csirkemellet és jó alaposan átforgatjuk benne. Minimum 2-3 órán át, de még...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket besózzuk, vajas tálba tesszük. Karikára vágott hagymát teszünk rá. 2 ek lisztet összekeverünk sóval, borssal, pirospaprikával, és rászórjuk a húsra. Tejfölbe olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat lebőrözzük. 2. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. 3. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. 4. A combfilét két nylon zacskó...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemell filét ujjnyi vastag csíkokra vágva, pár órára, aprított fokhagymával és bazsalikommal elkevert olívaolajban pácoljuk. Egy nagyobb fazékban vizet forralunk, enyhén s...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű