1 tojás 2,5 dl tejjel összekeverve
fűszeres liszt: 30 dkg liszt, 2 teáskanál bors, 3 teáskanál só, 1 teáskanál pirospaprika, 4 teáskanál fokhagymapor
A lisztet keverjük össze a fűszerekkel. Készíthetünk egyszerre nagyobb mennyiséget, hogy legközelebb már ne kelljen újra kevergetni!
A húsokat először ne a lisztbe, hanem a tojásba mártsuk! Utána jön a fűszeres liszt, és már süthetjük is!
Extra ropogós lesz, ha a következő panírozást alkalmazzuk: tojás - liszt - tojás - zsemlemorzsa. Meglátod, óriási sikert aratsz vele! Csak győzzed sütni!
1. A mellfiléket vékony szeletekre vágjuk és besózzuk. majd egyenként beforgatjuk őket lisztbe, felvert tojásba és a lereszelt sajtba. 2. A beforgatott mellfiléket hőálló tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sajtos rakott csirkemell elkészítéséhez egy tepsi alját vékonyan kiolajozzuk, és kirakjuk a baconszeletek felével. 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 5 perc alatt félig ro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat kicsontozom és pár metszéssel „megnyitom” a húst, hogy nagyjából mindenhol egyforma vastagságú szeletet kapjak. Megszórom mindkét oldalát a gyros fűszerkeverékkel, megl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kicsontozzuk, bőrét leszedjük, és 1 cm vastag szeletekre vágjuk (én lefektetve, ferdén szeltem, így 12 db közel egyforma nagyságú szeletet kaptam) és besózzuk. Egy tán...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű