1 tojás 2,5 dl tejjel összekeverve
fűszeres liszt: 30 dkg liszt, 2 teáskanál bors, 3 teáskanál só, 1 teáskanál pirospaprika, 4 teáskanál fokhagymapor
A lisztet keverjük össze a fűszerekkel. Készíthetünk egyszerre nagyobb mennyiséget, hogy legközelebb már ne kelljen újra kevergetni!
A húsokat először ne a lisztbe, hanem a tojásba mártsuk! Utána jön a fűszeres liszt, és már süthetjük is!
Extra ropogós lesz, ha a következő panírozást alkalmazzuk: tojás - liszt - tojás - zsemlemorzsa. Meglátod, óriási sikert aratsz vele! Csak győzzed sütni!
A csirkét megmossuk és apró darabokra vágjuk, majd serpenyőben, kevés felforrósított olajon megsütjük, végül egy tálba szedjük. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, majd a serpe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet 2 x 2 cm darabokra felvágom, besozóm ,kicsit állni hagyom,majd a nyársakra felhúzom. A tésztához a lisztet, sót,borst,tojássárgáját,te jet vagy a vizet jól elkevere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz előkészített csirkemelleket vízszintesen elvágjuk két felé. Sóval és borssal fűszerezzük mindkét oldalukat a szeleteknek. (Ennél a faja sütésnél én nem szoktam bekenni sem ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű