Egy kicsit belelapoztam a sütigyűjteményedbe. Mindent le kellene írni belőle, mert nagyon jók.
ÁM! Szemembe tűnt a vizes piskóta receptje. Életem "középső" részében én is azon recept szerint sütöttem, ami Neked is fel van írva, de soha nem sikerült. Véletlen jöttem rá, hogy a cukor mennyisége a bűnös. A következő a jó.
Tehát pl:
6 tojás
3-4 ek víz
6+ 3-4 ek cukor
6+ 3-4 ek liszt
1 mokkáskaál sütőpor
9 tojás
6 víz
15 cukor
15 liszt
1,5 mokkásk. sütőpor
Elkészítjük a pudingot. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd belekeverjük a felvert tejszínhabot. Ha magasabbra akarjuk a krémet, nyugodtan használjunk több tejszínt!Egy jénai tálat beborí...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesKeresztben kettévágjuk a leveles tésztát, kinyújtjuk őket amennyire csak lehet anekül, hogy elszakadnának, lehetőleg téglalap alakúra és egyformára a kettőt. Sűrűn meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 180 °C-ra. A tepsire zsírpapírt teszünk. Egy edényben fehéredésig kikeverjük a vajat a cukorral. Belekeverjük a tojássárgáját, a vaníliát és a sót, utoljára...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tejszínt egy edényben forraljuk fel, adjuk hozzá a diót, a cukrot és a kandírozott narancshéjat. Forraljuk fel újra, keverjük bele a lisztet, majd hagyjuk kihűlni. Melegítsük el...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű