Egy kicsit belelapoztam a sütigyűjteményedbe. Mindent le kellene írni belőle, mert nagyon jók.
ÁM! Szemembe tűnt a vizes piskóta receptje. Életem "középső" részében én is azon recept szerint sütöttem, ami Neked is fel van írva, de soha nem sikerült. Véletlen jöttem rá, hogy a cukor mennyisége a bűnös. A következő a jó.
Tehát pl:
6 tojás
3-4 ek víz
6+ 3-4 ek cukor
6+ 3-4 ek liszt
1 mokkáskaál sütőpor
9 tojás
6 víz
15 cukor
15 liszt
1,5 mokkásk. sütőpor
Először elkészítjük a kelt tésztát. Egy nagyobb tálba beleöntjük a meglangyosított tejet, a cukrot belekeverjük, és belemorzsoljuk az élesztőt, majd hagyjuk felfutni. Amint felfuto...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lisztet, a cukrot és a vaníliás cukrot összekeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejet, és habverővel csomómentesre keverjük. Lassú tűzön folyamatos keverés mellett addig főzz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük, majd kivajazott, lisztezett, kb 22*36 cm-es tepsibe öntjük és 170-180 fokon tűpróbáig sütjük (kb 30 percig). Kihűlés után szeleteljük és porcukrozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit egy tálba mérjük és addig gyúrjuk, míg össze nem áll. Ha nem áll össze, adunk még hozzá pici vizet. Ha kész, félretesszük. 2. Az almákat meghámozzuk, cikke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű