Tészta:
50 dkg GM liszt 1/3-ad Mester süteményliszt, 1/3-ad Schär C Mix, 1/3-ad rizsliszt.
40 dkg cukor
2 egész tojás
6 dkg olvasztott margarin
4 ek méz
2 dl tej
1 sütőpor
pici só.
Máz:
5 dkg kakaópor, 3 ek tej, 25 dkg cukor, 20 dkg margarin, 1 rumaroma.
A forgatáshoz: kb 15 dkg kókuszreszelék.
A tojás fehérjét felverjük, a többi hozzávalót jól összekeverjük, utoljára adjuk hozzá a habot, ezzel óvatosan keverük össze. Tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt felkockázzuk, mázba mártjuk, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
A mázhoz a hozzávalókat jól összefőzzük, majd a végén 1 rumaromát öntünk hozzá.
Az alap hozzávalóit kevés tejjel jól összegyúrjuk, ne legyen túl ragacsos a kész massza. A gesztenyés masszát egyenletesen egy tálca aljára vagy egy 20*30 cm-es tepsibe nyomogatj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A langyos tejben futtassuk fel az élesztőt a cukor felével. 2. A lisztet szitáljuk át és adjuk hozzá a maradék cukrot, sót és keverjük el, majd az aromát, citrom héjat és a to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit, kókuszsírt megolvasztom mikróban (óvatosan), a száraz hozzávalókat összekeverem, majd a folyékonyakhoz adom, végül a habot is beleteszem apránként. 180 fokon 40 percig sü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtészta alkotóelemeit összegyúrjuk; a fele kész tésztát kinyútjuk és előre zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük. Megkenjük sárgabarack lekvárral és rákenjük a tölteléket. A mara...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű