- 10-15 dkg cukor
- 4 tojás (fehérjét felverni)
- 1 cs. van. cukor
- 30-35 dkg liszt
- 1 l tej
- pici só
- olaj
- vaj a tepsi kikenéséhez
A vajat, cukrot, vizet, sót egy tálba összekeverjük, majd lassú tűzön felmelegítjük. Azelőtt, hogy forma hozzáadjuk a lisztet folyamatosan kavarjuk 2-3 percen át, még melegítjük ek...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA piskótát megsütjük (30x20 cm tepsiben) Amíg kihűl a vajat a cukorral habosra keverjük. A 2 dl tejet a liszttel felfőzzük, majd ha kihűlt a vajas krémmel és a többi hozzávalóva...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Szokásos módon, külön a száraz és a nedves hozzávalók, aztán összekeverni. 2. 1 kanál tészta a mélyedésbe, rá 1 teáskanál töltelék, és befedni a másik kanál tésztával. 3...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz