- 10-15 dkg cukor
- 4 tojás (fehérjét felverni)
- 1 cs. van. cukor
- 30-35 dkg liszt
- 1 l tej
- pici só
- olaj
- vaj a tepsi kikenéséhez
Az alapanyagokat összedolgozzuk és ha már jó az állaga, akkor kinyújtjuk és kiszaggatjuk akkorára, amekkora fánkokat szeretnénk sdütni. A nyújtásnál kb. 1 ujjnyi vastag legyen a t...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy nagyobb és egy kisebb cipót formálunk belőle. A kizsírozott lisztezett őzgerincformát kibéleljük a nagyobb tésztával, beletesszük a tölt...
Elkészítési idő: 2 óraA porcukrot, a tojás sárgát, aa vizetk kikeverjük, a diót, a lisztet, a tojások habját és a sütőport adjuk hozzá és sütjük. Tetejére: A tejből, a lisztből, a tojás sárgából sűr...
Elkészítési idő: 1,5 óra