- 10-15 dkg cukor
- 4 tojás (fehérjét felverni)
- 1 cs. van. cukor
- 30-35 dkg liszt
- 1 l tej
- pici só
- olaj
- vaj a tepsi kikenéséhez
Egy teflonos sütő edényben (22 cm átmérőjű) karamellt csinálunk a kockacukorból és 3 evőkanál vízből. Mialatt a karamell készül, előkészíthetjük az almát, ha azzal csináljuk. (hám...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűKrém: 7 dl tejben 3 cs. vanília pudingot sűrűre főzünk. 1 RÁMA margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk majd a kihűlt pudinggal összekeverjük. A felvert tejszín habból 2-3 kan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét törjük kockákra, majd tegyük mikrózható tálba. Toljuk a mikróba 20 másodpercre, keverjük át, tegyük vissza még 20 másodpercre, míg megolvad. A puha vajat keverjük sim...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk. A tésztát cipóvá formáljuk, és letakarva 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük. Ezután lisztezett deszkán még átgyúrjuk, és kb. 3 mm vastagra nyújtjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű