1 fej felkockázott káposzta
1 kockára vágott sárgarépa
2 evőkanál darált hagyma
1 evőkanál kristálycukor
fél teáskanál só
csipetnyi bors
0,5 dl tej
1,5 dl majonéz
1 evőkanál ecet
2 evőkanál citromlé
A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgozzuk, hogy mindenhova jusson, ezt követően hűtőbe tesszük és hagyjuk egy kicsit állni, majd kínálhatjuk
A céklát jó alaposan megmossuk, majd puhára főzzük. Ezután ki kell hűteni, megpucolni és ízlés szerint felkockázni. A hagymát megpucoljuk, majd félbevágjuk és vékonyan felcsíkozzu...
Elkészítési idő: 1 óra + 1 éj Nehézség: KönnyűNos, mivel a lencsét áztatni kell, legalább egy estét, kezdd azzal, hogy beáztatod, másnap pedig folytathatod. Ha eleget ázott, egy fazékban főzd meg a babérlevelek, valamint némi...
Elkészítési idő: 45 min Nehézség: KönnyűA hagymát felaprítjuk. A túrót a pirospaprikával kikeverjük (annyi paprikát adunk hozzá, hogy narancssrága színű legyen a keverék), fűszerezzük sóval, borssal. Hozzáadjuk a hagymát...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűKartoffeln mit Schale in einem Topf mit leicht gesalzenem kaltem Wasser zum Kochen bringen. Dann ca. 30-40 Minuten kochen. Mit einer Gabel (nicht mit einem Messer) hineinstechen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű