6 főtt tojás
25 dkg kukorica
15 dkg borsó
15 dkg gomba
friss petrezselyemzöld
csipetnyi rozmaring
só, bors
4 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
A gombát, a kukoricát és a borsót egy pici olajon megdinszteljük. Majd szűrőbe tesszük, hogy lecsöpögjön. Közben megfőzzük a tojásokat és mikor kihűltek apróra szeleteljük. Az egészet összekeverjük egy tálban. A majonézt, a tejfölt és a fűszereket is összekeverjük és leöntjük vele a salátát. Hűtőbe tesszük egy órára, majd tálalhatjuk.
Az uborkát vékonyra szeletelem, majd lesózom és állni hagyom, majd kinyomkodom a levét és összekeverem a tejföllel, megszórom petreszelyemmel
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat kockára a zöld fűszereket apróra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A paradicsomot összekeverjük a bazsalikommal, oregánóval, borssal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlkészítés: A káposzta külső leveleit eltávolítom, 4 felé vágom, a torzsáját is kivágom, és egy hőálló tálba vékonyan felszeletelem. Ugyan ezt teszem a vöröshagymával is, csak megfe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kenyeret kettévágjuk, és kibelezzük. A löncshúst, a tojást és a savanyú uborkát felkockázzuk. A löncshúst a sajttal és a kenyér belével összegyúrjuk annyi mustárral és margarinn...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű