Mint az egyszerű burgonyasalátánál, de hagymát nem használunk,
az ott leírt anyagokhoz hozzáadunk 2-2,5 dl majonézt,
és 1 evőkanál mustárt.
A burgonyát egyszerű burgonyasalátának elkészítjük. Kb. 2 órán át a levében tartjuk hideg helyen; ezután leszűrjük és a mustárral elkevert majonézmártást hozzáadva, óvatosan elkeverjük. Kemény tojáskarikákkal, finomra vágott metélőhagymával díszítjük.
Az almát, céklát, és a hagymát meghámozzuk, majd apróbb darabokra vágjuk. Az öntet hozzávalóit jól eldolgozzuk, s a végén ráöntjük az almás-céklára. Ha fél, 1 napot áll a hűtőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézVágd föl apróra a hagymát, és nem túl vékony (kb. 5-8 mm-es) szeletekre a gombát Mindenképpen fontos, hogy a gombának legyen tartása, ezért inkább kicsit vastagabbak, mint vékonya...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karikára vágott virslit, a zöldségeket és a tésztát külön megfőzöm. Ha kihűlt, összekeverem. A tojássárgát a mustárral elkeverem, majd folyamatos keverés mellett hozzáadom az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit megfőzöm, a héját lehúzom.Amíg hűl a lilahagymát felszeletelem, megsózom.Mikor a virsli kihűlt felkarikázom, hozzáadom a hagymát, a mustárt, a borsot és jól összekeverem...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyű