Mint az egyszerű burgonyasalátánál, de hagymát nem használunk,
az ott leírt anyagokhoz hozzáadunk 2-2,5 dl majonézt,
és 1 evőkanál mustárt.
A burgonyát egyszerű burgonyasalátának elkészítjük. Kb. 2 órán át a levében tartjuk hideg helyen; ezután leszűrjük és a mustárral elkevert majonézmártást hozzáadva, óvatosan elkeverjük. Kemény tojáskarikákkal, finomra vágott metélőhagymával díszítjük.
A céklákat alaposan megmossuk, majd meghámozzuk. Közepes lyukú reszelőn lereszeljük, tálba tesszük. A salottát hajszálvékony karikákra vágjuk, hozzáadjuka reszelt céklához. A vin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz öntethez befőttesüvegbe mérjük az összes hozzávalót, majd lefedve az egészet jól összerázzuk. A rukkolához adjuk a felvágott almát, lila hagymát és koktélparadicsomot, az öntett...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit hajában megfőzzük, majd hideg vízbe tesszük (így könnyebb megpucolni), kicsit állni hagyjuk, majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A borsót enyhén sós vízben pár perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEnnél a salátánál a sorrendre kell nagyon figyelni. Vinegrette öntetet készítünk: egy tálban egy evőkanál balzsamecetben feloldjuk a sót, majd hozzáadunk egy teáskanál mustárt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű