- 6-8 db körte
- 3 szál rozmaring
- 4 evők. olívaolaj
- fekete bors
A körtéket vágjuk kétfelé, majd magházát teáskanál segítségével vájjuk ki. Tegyük egy sütőpapírral borított tepsire, csorgassuk meg olívaolajjal, daráljunk rá feketeborsot és tépkedjük rá a rozmaring levelét. Ha nincs friss rozmaringunk, használhatunk morzsolt, szárított fűszert is.
Tegyük előmelegített sütőbe, és 180 fokon süssük 25 percig. Akkor a legfinomabb, mikor a körtékben lévő cukor karamell színűre pirul.
Ezzel a finomsággal köríthetjük a grillezett pecsenyéinket, halainkat, de finom kiegészítő sajtok mellé is.
1. Bulgur preliti sa vrelom vodom u koju ste dodali kocku za supu, dodati ulje i dobro izmjesati pa ostaviti pokriveno da odstoji dok sve ostalo ne pripremite. 2. Luk sjeci n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Légkeverésen 220 fokon, süssük meg a padlizsánt, paradicsomot és paprikát (nem kell meghámozni). Néha forgassuk meg őket és ha már mindegyik megpirult és beleszúrva puhák, kréme...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőztem, a sárgarépát és a sonkát kockára vágtam.A zselatint a húslevesben feloldottam,felforrósítottam és lehűtöttem.A majonézt elkevertem a tejföllel,ízesítettem b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémsajtot egy tálban összekeverjük az apróra vágott snidlinggel, a zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal. Tálalásig hűtőben érleljük. Változatosan felhasználható, lehet...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű