50 dkg darált keksz
3 ek kakaó
25 dkg vaj
2 dl tej
25 dkg cukor
2 ek olaj
10 dkg étcsokoládé
rumaroma
A darált kekszet összekeverjük a kakaóval, hozzáadjuk a felolvasztott vajat, majd a langyos tejben elkevert cukrot és a rumaromát (ízlés szerint).
A masszát egy kb. 25x40 cm-es tálcára terítjük egyenletesen, majd fakanállal lenyomkodjuk.
Gőz felett felolvasztjuk az étcsokit az olajjal, langyosra hűtjük, és az elkészített masszára simítjuk. 20 percre a hűtőbe tesszük, majd ízlés szerint felszeleteljük.
3. étkezésre halhéten és kisütni mint a fasírtokat
Elkészítési idő:1 csomag réteslap 5 db alma 4 ek zsemlemorzsa 2 ek cukor 2 ek barna cukor 1 citromból nyert citromlé 1 citromból nyert citromhéj (reszelve) 1 kk fahéj 1 marék mazsola (rumb...
Elkészítési idő: