8 darabhoz
8 szelet lapka sajt
8 megfőtt virsli
8 pálcika
2 csésze liszt
1 tk. só
1 tk. bors
1 ek. sütőpor
1 és 1/2 csésze tej
2 tojás
olaj a sütéshez
ketchup, mustár, majonéz
A megfőtt virsliket tekerd a sajtszeletekbe, majd dugd a közepükbe a pálcikát. Tedd őket 20 percre fagyasztóba.
Keverd össze alaposan egy nagy tálban a lisztet, a sót, a borsot, a sütőport, a tejet és a tojást, majd öntsd át egy hosszú pohárba.
Ebbe a pohárba mártsd bele a virslipálcákat, majd forró olajban süsd ki őket aranybarnára! Csepegtesd le róluk az olajat és már eheted is ketchuppal, mustárral, majonézzel.
A gombák tönkjét kitörjük, majd meghámozzuk, és vízzel leöblítjük. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk (nem kell mosogatni) és a gombafejeket belerakjuk. Az apróra vágott bacont...
Elkészítési idő: 50perc Nehézség: KönnyűOlasz ételek kedvelöinek ajánlom a Sült paradicsom szószt! -.: Így készítettem :1 mélyebb tepsibe 1 dl ollvaotajat öntöttem, 4 klló megmosott paradicsomot f elaprítottam bele a tep...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa májat laskára vágjuk és megfőzzük ha hült 2X ..3X átdaráljuk a tokaszalonnát megfőzzük azt is átdaráljuk a májjal és a megdisztelt hagymával együtt füszerezzük ...bekeverjük é...
Elkészítési idő: 50 Nehézség: Közepes