8 darabhoz
8 szelet lapka sajt
8 megfőtt virsli
8 pálcika
2 csésze liszt
1 tk. só
1 tk. bors
1 ek. sütőpor
1 és 1/2 csésze tej
2 tojás
olaj a sütéshez
ketchup, mustár, majonéz
A megfőtt virsliket tekerd a sajtszeletekbe, majd dugd a közepükbe a pálcikát. Tedd őket 20 percre fagyasztóba.
Keverd össze alaposan egy nagy tálban a lisztet, a sót, a borsot, a sütőport, a tejet és a tojást, majd öntsd át egy hosszú pohárba.
Ebbe a pohárba mártsd bele a virslipálcákat, majd forró olajban süsd ki őket aranybarnára! Csepegtesd le róluk az olajat és már eheted is ketchuppal, mustárral, majonézzel.
Félbevágjuk a banánt, tányérra helyezzük vagy kehelybe. Melléteszünk pár gombóc fagyit. Tejszínhabot nyomunk rá, csokival leöntjük, és megszórjuk cukorral.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűAz epret megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk, tálba tesszük, és megszórjuk cukorral. Lefedve hagyjuk 1 órán át. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, és botmixerrel...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűEgy befőttes üvegben, kancsóban vagy letakarható edényben öntsd fel a mandulákat forró vízzel úgy, hogy teljesen ellepje őket. Hagyd egy éjszakán át állni, hogy kiázzanak az ízek....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Melegítsd elő a sütőt 200 Celsius fokra. Olajozz ki egy muffin sütőt. 2. Egy nagy fazék fölé tégy gőzölő fémkosarat, és önts az aljára 3-5 cm-nyi vizet. Tedd a kosárba a karfio...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű