8 darabhoz
8 szelet lapka sajt
8 megfőtt virsli
8 pálcika
2 csésze liszt
1 tk. só
1 tk. bors
1 ek. sütőpor
1 és 1/2 csésze tej
2 tojás
olaj a sütéshez
ketchup, mustár, majonéz
A megfőtt virsliket tekerd a sajtszeletekbe, majd dugd a közepükbe a pálcikát. Tedd őket 20 percre fagyasztóba.
Keverd össze alaposan egy nagy tálban a lisztet, a sót, a borsot, a sütőport, a tejet és a tojást, majd öntsd át egy hosszú pohárba.
Ebbe a pohárba mártsd bele a virslipálcákat, majd forró olajban süsd ki őket aranybarnára! Csepegtesd le róluk az olajat és már eheted is ketchuppal, mustárral, majonézzel.
A nagyobbik leánykám is segített a szedésben,majd a mosásban is ,ami az egész lekvárfőzés leghosszadalmasabb része volt,ugyanis tele volt mindenféle bogárral. A tisztítás után jött...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát megtisztítjuk, kockára vágva az olajon megpirítjuk, beletesszük a paprikát, és a kockára vágott krumplit. Sózzuk, kevés vízzel felöntjük, a kolbászokat karikára vágjuk, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy magasfalú keverőedénybe rakd bele a tojást, a sót, a mustárt és a citromlevet, keverd fel és közben nagyon lassan adagold hozzá a folyékony kókuszolajat is. Figyelj rá, hogy a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy serpenyőben a MAGGI Ízvarázzsal megszórt hússzeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd kivesszük és egy sütőtál aljára tesszük. A gombá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű