mustármag
fehérborecet
só
méz
kurkuma
3 evőkanál mustármagot egy jénaiba raktam .. felöntöttem fehérbor ecettel el kell lepje teljesen... pár óra múlva teljesen felszívta .. ekkor felöntöttem szénsavmentes ásványvízzel úgy, hogy 1 ujjnyi legyen rajta a víz... ebben hagyom 2 napot...
ekkor egy botmixerrel elkezdtem pürésíteni, de én a víz egy részét leöntöttem róla, és mikor szükséges volt öntöttem hozzá... ha mindet rajta hagyjuk akkor nagyon híg lesz...
kapott egy fél evőkanál mézet és kb fél teáskanál sót .. egy kávéskanál kurkumát .... ezzel mixeltem tovább.. kóstolni kell, mert kinek milyen a szája íze...
Mikor már többször mixeltem , akkor egy nagyméretű tea szűrön átpasszíroztam.. jó alaposan.. ez volt a legnehezebb része a dolognak.
Tulajdonképpen ennyi a munka folyamat, nekem így teljesen tökéletes lett, de ha valaki szereti tehet hozzá reszelt tormát, esetleg almát.
Mindenképpen egy klasszikust szerettem volna.. a párom szerint a bolti sehol nincs a nyomában.
A túrót villával összetöröd. A reszelt citromhéjjal simára kevered. Ízlés szerint adsz hozzá porcukrot. Ha az alma elég édes, el is hagyhatod. Az almát tetszés szerint feldarabo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy tálban keverd össze simára a joghurtot, édesítőt, kakaóport. 2. Vágd vékony szeletekre a banánt. 3. Egy lapos tálat bélelj ki sütőpapírral. Öntsd bele a joghurtoskever...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, a sárgákat külön tálba tesszük. A morzsát tejben megáztatjuk és a tojássárgákhoz keverjük. Majd hozzákeverjük a mustárt, vajat, sót, borsot és a kapott massz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSűrű tejbegrízt főzünk, úgy, hogy keverni még tudjuk, de ne legyen lágy. Még melegen megszórjuk vaníliás cukorral, kristálycukorral ízlés szerint és reszelt citromhéjjal. Hagyj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz