menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött korong


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg liszt
3 dkg élesztő
1 kávéskanál cukor
1,5 dl tej
2 evőkanál só ( szerintem ez sok , én kevesebbet tettem)
20 dkg margarin

Töltelék:

1 doboz kukorica
15 dkg sonka
1 tömlős sajt
4 evőkanál tejföl

Teteje:

1 tojás sárga
1 evőkanál tejföl
reszelt sajt

Elkészítés:


Langyos tejből, cukorból élesztőből kovászt készítünk, hozzáadjuk a lisztet, sót, olvasztott vajat. Lágyabb tésztát gyúrunk.Amikor megkelt, kinyújtjuk és pohár segítségével korongokat szaggatunk.Tejfölt elkeverjük a tömlős sajttal, hozzá a sonka, kukorica.Alsó korong közepére ráteszünk egy adagot, majd a másik korongot rátesszük, széleit összenyomkodjuk, hogy összeragadjanak.
Tetejét megkenjük tojás sárga és a tejföl keverékével.Reszelt sajttal megszórjuk, 170 fokon sütjük.

Ez az eredeti recept, de vagy én csinálok valamit rosszul vagy a recept nem jó, de nekem a dupla adag tésztához elég ennyi töltelék!
Jó étvágyat!

Töltött korong

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
CHIPS
CHIPS

Burgonyát uborka gyaluval , gyalulni , forrásba lévő vízben krumpli fajtájától függően 2- 3 percig blansírozzuk , hideg vízzel hűtjük lecsepegtetjük , bő forró olajban kisütjük ,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Gombás frittata
Gombás frittata

Először is válassz olyan serpenyőt, amelyet sütőbe is be tudsz tenni. A bacont pirítsd meg, majd add hozzá a felkockázott gombát. Amíg a gomba sül, mosd meg a spenótleveleket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Curry Gnocchi mit Hähnchen
Curry Gnocchi mit Hähnchen

Hähnchen- oder auch Putenbrust in kleine mundgerechte Würfel schneiden. Knoblauch pellen und in kleine Stücke schneiden oder durch die Knoblauchpresse geben. Hähnchen/Putenbrust zu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Paradicsom por (héjból)
Paradicsom por (héjból)

Hámozzuk meg a paradicsomot. Ennek a leggyorsabb és talán legkényelmesebb módja az, ha a paradicsomot a felszínén keresztben bevágjuk, leforrázzuk, majd jeges vízben hirtelen lehűt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk