hozzávalók 4 főre
60 dkg csirkemellfilé
25 dkg gomba
2 fej hagyma
20 dkg angolszalonna
60 dkg krumpli
1 dl olaj
só
frissen őrölt bors
frissen vágott petrezselyemzöld
Duci csíkokra vágjuk a húst, negyedekre a krumplit, csíkokra a szalonnát, kockára a hagymát és negyedekre az apróbb gombát.
Olajat öntünk a tepsibe és mindent belemerünk, megsózzuk, borsot darálunk rá, összekeverjük és fóliával fedjük.
Nem túl forró sütőben pároljuk, míg minden levet ereszt.
Levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
Tálalás előtt petrezselyem zöldet szórunk rá.
A csirkecombokat először bepácoljuk. Ehhez a hagymát, fokhagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a rozmaringot, citromot és a vizet. A pácot kihűtjük, majd egy zárható fagyasztóz...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1. Vágjuk karikára a nyers burgonyát, a vörös- és lila hagymát, aprítsuk fel a fokhagymát. 2. 4 dl tejfölbe keverjük bele a pirospaprikát, a fokhagymát, tegyük félre. 3. A...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket hosszú csíkokra, a hagymát fokhagymát apró darabokra vágtam, a szükséges mennyiségű olajat felforrósítottam a csirkemellek sütéséhez. A forró olajban mindkét olda...
Elkészítési idő: kb 40 perc Nehézség: NehézA kacsacombokat nagyon alaposan megtisztítjuk. A bőrös oldalát kicsit bevagdoshatjuk. A húst megsózzuk, megborsozzuk, és egy lefedhető hőálló tálba vagy magasabb falú tepsibe rakju...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Közepes