menu

Családireceptkönyv.hu

Tepsis csirkeragu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


hozzávalók 4 főre

60 dkg csirkemellfilé
25 dkg gomba
2 fej hagyma
20 dkg angolszalonna
60 dkg krumpli
1 dl olaj

frissen őrölt bors
frissen vágott petrezselyemzöld

Elkészítés:


Duci csíkokra vágjuk a húst, negyedekre a krumplit, csíkokra a szalonnát, kockára a hagymát és negyedekre az apróbb gombát.
Olajat öntünk a tepsibe és mindent belemerünk, megsózzuk, borsot darálunk rá, összekeverjük és fóliával fedjük.
Nem túl forró sütőben pároljuk, míg minden levet ereszt.
Levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
Tálalás előtt petrezselyem zöldet szórunk rá.

Tepsis csirkeragu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bianka
Tortilla - ahogy mi szeretjük
Tortilla - ahogy mi szeretjük

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Fóliában sült csirkecomb
Fóliában sült csirkecomb

A szalonnára fektetett sózott borsozott csirkecombot befedjük a hagymával paprikával becsomagoljuk és 21-25 percig sütjük

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Csirkemell szarvacska sütőben sütve
Csirkemell szarvacska sütőben sütve

A Budai szarvacskát forrásban lévő sós vízben �alig puhára megfőzzük, leszűrjük és félretesszük. A csirkemellet kis kockákra vágjuk, és a felforrósított olajban hirtelen átsütjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ördöngős csirkemáj
Ördöngős csirkemáj

1. A csirkemájat metéltre vágom. 2. A füstölt szalonnát ugyancsak vékony csíkokra vágom és kiolvasztom, majd hozzákeverem a májat. 3. Pár percnyi pirítás után aláöntöm a vörösb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk