300 gr liszt
150 gr vaj
100 gr cukor
3 tojás sárgája és felvert fehérje
1 citrom héja reszelve
200-300 gr földieper
zselatinnal leöntve
A tésztát 170 fokon tűpróbáig megsütni, majd rátesszük a gyümölcsöt és leöntjük zselatinnal, lehűtjük.
.Ha kakaós piskótát csinálunk és fehérre akarjuk a mintát akkor kakaóport nem teszünk bele akkor a lisztből duplája kell. az anyagokat összekeverjük és a kész masszát tegyük egy h...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÖsszekeverjük, a vajjal kikent, grízzel megszórt formába öntjük és megsütjük. Porcukorral megszórjuk.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű2 dkg élesztőből kovászt készítünk, hozzáadunk 2 tojás sárgáját, 15 dkg margarint, egy csipet sót, és 40 dkg lisztet, amit összeállítunk, és duplájára kelesztjük. Ha a duplájára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA guba rúd elkészítése: A lisztet a sóval összekevertem, majd a citromlevet a vízzel kevertem el és a liszthez adtam. Jól kikevertem robotgép dagasztó spiráljával. 5 részre osztot...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes