35 dkg GM liszt (Schar Mix it)
25 dkg margarin (puha)
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1-1 cs. pudingpor (vaníliás vagy csokoládés ízlés szerint)
Összedolgozzuk az anyagokat.
Golyókat formázunk, tepsire rakjuk, villával megnyomjuk és 200 fokon pár perc alatt megsütjük.
sütési hőfok: 200°C
sütési mód: alul-felül sütés
tepsi mérete: 30x35 cm
Elkészítés: A túrót összedolgozzuk a zabpehelyliszttel, búzasikérrel, 2 ek eritrittel, sütőporral, és annyi vizet adunk hozzá, hogy egy jól gyúrható tésztát kapjunk. A tésztát kin...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit jól bedagasztottam (jó lágy, de ne ragacsos tészta legyen). Majd duplájára kelesztettem. 2. A töltelékhez a kakaóport kikevertem a vajjal, cukorral és van...
Elkészítési idő: 1ora- Először is melegítsd be a sütőt 180-200 fokra, - A keverőtálba tedd bele a 10 dkg-nyi zabpelyhet, - az összetört banánt, - szórd rá a fahéjat, jöhet bele a mazsola. - Kb-...
Elkészítési idő: 1/2 óra