35 dkg GM liszt (Schar Mix it)
25 dkg margarin (puha)
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1-1 cs. pudingpor (vaníliás vagy csokoládés ízlés szerint)
Összedolgozzuk az anyagokat.
Golyókat formázunk, tepsire rakjuk, villával megnyomjuk és 200 fokon pár perc alatt megsütjük.
sütési hőfok: 200°C
sütési mód: alul-felül sütés
tepsi mérete: 30x35 cm
1. Minden hozzávaló legyen szobahőmérsékletű. A sütőt elő kell melegíteni 180 C fokra és a sütőrácsot az alsó harmadba helyezni. 2. Egy normál méretű gyümölcskenyér-formát sütőpap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a citromkrémet készítjük el. Egy nyeles lábosban összekeverjük a cukrot, a tojássárgákat, a citromlevet, a citromhéjat és a keményítőt. Ezután közepes hőfokon melegíteni k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy közepes nagyságú tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Kinyújtjuk az egyik adagot és a tepsi aljába tesszük. Elkészítjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször összekeverjük egy tálban a lisztet a fahéjjal, őrölt gyömbérrel, szódabikarbónával, sütőporral és kókuszcukorral. Ezután finomra reszeljük a sárgarépát és a tésztába keverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes