Teszta:
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
2 vanilia cukor
20 dkg orolt dio
10 dkg liszt
sutopor
6 tojashab
Krem1: 6 tojassarga,20 dkg porcukor- jo habosra verjuk
krem2: 10 dkg vaj
10 dkg porcukor
1 vania cukor
rumesszenc
a tesztat a szokasos modon elkeszitjuk es vajazott lisztezett tepsiben majdnem teljesen megsutjuk
kivesszuk es rakenjuk a krem1-et, lassu tuznel inkabb hogy megszaradjon a tojassargas krem
mikor kesz, kivesszuk, es mikor kihult rakenjuk a krem 2-őt és megszórjuk dióval. kb 10 dkg
A meggyet megmossuk, kimagozzuk. Kevés vízzel és ízlés szerinti cukorral feltesszük főni. Amikor szinte puha, hozzáadjuk a kevés vízzel feloldott pudingport. Hozzáadjuk a fahéjat...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesTegyük egy tálba a cukrot, a tojásokat, az olívaolajat, és a citrom reszelt héját. Keverjük jól össze, de nem kell habosra kikeverni. Egy másik edénybe tegyük a lisztet, búzadarát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszekeverni, és fagyasztani
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMáz: 10 dkg tortabevonó, 5 e.k. olaj, gőz felett felolvasztjuk, és a masszára kenjük. 1/2 órára hűtőbe tesszük.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű