50 dkg főtt burgonya
35 dkg csirkemell
2 paprika
2 paradicsom
10 dkg mozzarella
15 szelet bacon
3 gerezd fokhagyma
3 evőkanál paradicsomszósz
só, bors
A megtisztított, felkarikázott burgonyát sós vízben megfőzzük.
A csirkét felvagdossuk és a megtisztított, felszeletelt paprikával
együtt 6-7 percen át dinszteljük. Mikor elkészült, leszűrjük a
burgonyát és összekeverjük a hússal és fűszerezzük, hozzáadjuk
a zúzott fokhagymát. Egy hőálló edényt kivajazunk és beleborítjuk,
rászórjuk a felszeletelt mozzarellát, a paradicsomot meghámozzuk
és felkarikázzuk, majd ráhalmozzuk. Beborítjuk a baconnel és
20-25 perc alatt 180 fokon készre sütjük.
Az utolsó hozzávaló kivételével mindent egy nagyobb tálba téve összekeverünk, majd a mázba forgatjuk a csirkeszárnyakat is. 2 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. A sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajban elkeverjük a fűszereket, a zúzott, vagy reszelt fokhagymát, esetleg még tehetünk bele más fűszert is, amit szeretnénk. Az előző este lesózott ( mert így finom) húst jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtos-gombás csirkemell recept az alábbi módon készíthető el: Melegítsük fel az olajat, dinszteljük meg a hagymát, sózzuk, majd adjuk hozzá az apróra vágott gombát, a vajat, az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa csirkecombot fűszerezzük rátesszük a karikára vágott paradicsomot ..megszórjuk reszelt sajttal 160 fokon 40 perc alatt alufólia alatt sütjüj majd fólia nélkül pirítjuk a krumpli...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű