60 dkg csirkemellfilé
2 kisebb doboz natúr joghurt
2 közepes fej vöröshagyma
1 kisebb csokor metélőhagyma
1 evőkanál curry
olívaolaj
durvára őrölt feketebors
A metélőhagymát és a vöröshagymát tisztítsd meg, és aprítsd fel. Az olívaolajon süsd üvegesre a vöröshagymát, szórd rá a curry-t, és gyakori kevergetés mellett pirítsd még néhány percig, majd hagyd kihűlni. A joghurtot add a metélőhagymához, illetve a már kihűlt curry-s hagymához. Ízesítsd ízlés szerint sóval és borssal.
Amíg hűl, mosd meg alaposan a csirkemelleket, és vágd fel vékony csíkokra. Az egészet forgasd bele a joghurtos öntetbe, rakd át egy hőálló tálba, majd egy napra tedd a hűtőbe, hogy a hús megfelelően átvehesse az ízeket. Másnap előmelegített sütőben 180°C-on süsd addig, amíg a hús puha nem lesz
1. A csirkemelleket szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, egy picit állni hagyjuk, majd kiklopfoljuk. 2. A húsokat beleforgatjuk először a lisztbe, a tojásba, majd pedig a resz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A csirkemájat jól átmossuk, nagyobb darabokra szeljük és az eres részt kivágjuk. 2. A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, a paprikákat és a szalonnát vékony csíkra, a paradic...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, majd a sózott, borsozott hússzeleteket. Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, majd hirtelen elősütjük rajta a húsokat, majd ha mind kisült...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes