levendula
hibiszkuszvirág
citromfű
borsmenta
extraszűz olaj
tarkabors
pici méz
Vigyázat! A hibiszkusz megszínezi a levet, így rózsaszín lesz minden. Én csak zöldségeknél használom.
A hozzávalókat összegyúrjuk kb. 10-15 percig állni hagyjuk. Kiolajozott tepsibe nyújtjuk a tésztát, megkenjük pizzakrémmel majd ízlés szerint teszünk rá szalámit (téli szalámi, son...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral és a vaníliás cukorral felforraljuk. A tojást felverjük és a forralt tejbe szép óvatosan belecsurgatjuk, majd hozzáadjuk a mazsolát. Folyamatosan kevergetjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: - A darált húst összekeverjük a tojással, ízesítjük és annyi morzsát adunk hozzá, hogy jól formálható masszát kapjunk, majd hűtőbe tesszük. - Egy nagyobb serpenyőben...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA bacont vágjuk centis csíkokba, lehetőség szerint vastag falú serpenyőbe tegyük, amit ne melegítsünk elő és ne adjunk hozzá semmilyen zsiradékot, mert a bacon-ből ki fogjuk sütni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű