A tészta:
1 tonhal konzerv (olajat lemostam róla)
2 evőkanál liszt (mindenki olyat rak bele, amilyet használ)
2 tojás fehérje + 1 tojás sárgája
Fűszerezed sóval, borssal (és amivel szeretnéd még)
Összekevered a hozzávalókat, majd a túrópizzához hasonlóan elősütöd 10-15 percig, utána rárakod a feltéteket és visszarakod sülni.
Nagyon picit nyilván lehet érezni a tonhal ízét, de egyáltalán nem domináló. Tényleg nagyon finom!
1. A virsliket hosszában az oldalukon bevágjuk, sajtot töltünk bele, majd betekerjük baconnel. 2. Kis olajjal meglocsolt tepsibe rakjuk, majd néhány percig sütjük előmelegített...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat apró rostélyú húsdarálón összedaráljuk. Villámgyorsan jégkockatartókba, illetve ha nincs, akkor műanyag tojástartókba rakjuk, és mélyhűtőben lefagyasztjuk. 24 óra...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyűhttp://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=30307987
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott spárgát az alján ívben meghajlítjuk, majd hagyjuk ketté roppanni. A fejes részt lobogó sós, eritrites vízben 5 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, majd a többi hozzávaló...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű