Csirkemell
Sárgarépa
Bambuszrügy(Spar,üveges)
Vöröshagyma
Zsír
só,bors,kurkuma,bazsalikom,borsikafű,oregano
friss zsálya
újhagyma zöldje
- Csirkemellet megmosom, apró kockára vágom, dinsztelt hagymához adom. Fűszerezem: só, bors, kurkuma, bazsalikom, borsikafű, oregano. Készre sütöm, ha kell vizet adok hozzá, hogy legyen szaftja.
- Kevés kacsazsíron sütni kezdek 2-3 db vékonyabb hasábokra vágott sárgarépát, sózom. Hozzá adok egy üvegnyi bambuszrügyet (Spar, üveges) és a répával együtt roppanósra sütöm. Végén fűszerezem friss zsályával és nagyon apróra vágott újhagyma zöldjével. Összesütöm, majd hozzáadom a már kész ragut és összeforgatom.
Friss jégsalátával kínálom.
A csirkemellet felvágjuk apró kockákra. Fűszerezzük ízlés szerint borssal és ételízesítővel. A lisztet, a tojást és a tejfölt jól összekeverjük, majd a sajt felét is belekeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiol rózsákat sós vízben roppanósra főzzük, hagyjuk lecsöpögni. A sajtot lereszeljük. A melleket vékonyra klopfoljuk, egy közepes méretű tepsit 2 ek olajjal kikenünk és belef...
Elkészítési idő: 60m Nehézség: KönnyűA húsgolyó hozzávalóit összekeverjük . Szalonnát kisütjük ,kiszedjük,a zsírra tesszük a hagymát pároljuk,aztán a paprikát,gombát hozzáadjuk, fűszerezzük,felöntjük kb. 3 dl vízzel,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű