Csirkemell
Sárgarépa
Bambuszrügy(Spar,üveges)
Vöröshagyma
Zsír
só,bors,kurkuma,bazsalikom,borsikafű,oregano
friss zsálya
újhagyma zöldje
- Csirkemellet megmosom, apró kockára vágom, dinsztelt hagymához adom. Fűszerezem: só, bors, kurkuma, bazsalikom, borsikafű, oregano. Készre sütöm, ha kell vizet adok hozzá, hogy legyen szaftja.
- Kevés kacsazsíron sütni kezdek 2-3 db vékonyabb hasábokra vágott sárgarépát, sózom. Hozzá adok egy üvegnyi bambuszrügyet (Spar, üveges) és a répával együtt roppanósra sütöm. Végén fűszerezem friss zsályával és nagyon apróra vágott újhagyma zöldjével. Összesütöm, majd hozzáadom a már kész ragut és összeforgatom.
Friss jégsalátával kínálom.
Elkészítés: 1. A csirkecombokat megmossuk, papírtörlőn megszárítjuk egy kicsit, majd sózzuk, borsozzuk. 2. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, ételízesítőt, majoránnát, olajat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékonyra felszeleteljük, megsózzuk, borsozzuk, állni hagyjuk. A burgonyákat közepes sajtreszelőn lereszeljük (esetleg aprítóban), és megsózzuk. Kicsit állni hagyjuk, hogy l...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűNem füstölt, viszont egy nagyon finom, hajszálvékonyra szeletelhető, sóban pácolt húst kapunk, amit úgy fűszerezünk ahogy éppen kedvünk tartja és pár nap alatt mar ehető. Megtiszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSpagettit sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott hagymát. Meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a felkockázott csirkemellet. K...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű