2 db csirkemell filé
3 db csirkemáj
10 dkg kockázott bacon
4 db közepes gomba
2 tojás
5 ek tejföl
20 dkg reszelt sajt
2 ek liszt
1 csokor petrezselyem
1 cs szeletelt bacon
só
csirkemellet csíkokra szeleteljük,A gombát nem túl apróra felvágjuk és kevés olajon lepirítjuk.
Az összes hozzávalót a szeletelt bacon kivételével összekeverjük egy tálban.
Az őzgerincet bacon csíkokkal kibéleljük, úgy hogy a szélén túllógjon, majd beleöntjük a masszát. A kilógó részt ráhajtjuk és előmelegítette sütőben, 180 fokon, 40 percig sütjük.
Tipp / megjegyzés:
Melegen, hasáb burgonyával tálaljuk, de hidegen, salátával a hidegtál dísze lehet.
A megtisztított csirkemell szeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, meghintjük sóval. Egy tálba a forgatáshoz lisztet szórunk. Egy magasabb falú edényben bő olajat forrósítunk. A...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA gesztenyét enyhén sós vízben megfőztem, és krumplinyomón átnyomtam. A bacon felét aprók kockákra vágtam, és zsírjára pirítottam. Hozzáadtam egy fej finomra vágott vöröshagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű♥ A combokat előkészítjük, besózzuk és pár órát állni hagyjuk a hűtőben. Ezután 180 fokos sütőben elősütjük (fél óra sütés elegendő). ♥ A mogyoróvajas szószhoz először az apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst vékony szeletekre vágjuk. A tejfölbe keverjük a felvert tojást, a fűszereket és a zúzott fokhagymát, majd átkenjük vele a húsokat és egy dobozba tesszük. Legalább egy éjszak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű