Családireceptkönyv.hu

Gombás Májas Csirkemell Őzgerincben


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



2 db csirkemell filé
3 db csirkemáj
10 dkg kockázott bacon
4 db közepes gomba
2 tojás
5 ek tejföl
20 dkg reszelt sajt
2 ek liszt
1 csokor petrezselyem
1 cs szeletelt bacon

Elkészítés:


csirkemellet csíkokra szeleteljük,A gombát nem túl apróra felvágjuk és kevés olajon lepirítjuk.

Az összes hozzávalót a szeletelt bacon kivételével összekeverjük egy tálban.

Az őzgerincet bacon csíkokkal kibéleljük, úgy hogy a szélén túllógjon, majd beleöntjük a masszát. A kilógó részt ráhajtjuk és előmelegítette sütőben, 180 fokon, 40 percig sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Melegen, hasáb burgonyával tálaljuk, de hidegen, salátával a hidegtál dísze lehet.

Gombás Májas Csirkemell Őzgerincben

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pörkölt light
Pörkölt light

A hagymát apróra vágjuk és az olajon megpirítjuk, sózzuk, (a sótól kiengedi a levét és az ételben nem lesznek hagyma kockák) hozzáadjuk a fokhagymát is és azzal is pirítjuk. Majd r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Bazsalikomos pulykamedalion szárított paradicsommal
Bazsalikomos pulykamedalion szárított paradicsommal

A medalionokat megmosom, kissé megklopfolom, és vékonyan bekenem piros pestoval. Kiolvasztom a szalonna zsírját, megdinsztelem rajta a hagymát, fokhagymát, rádobom az apróra vág...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Csirke - Rakott csirke juhtúróval
Csirke - Rakott csirke juhtúróval

1. A csuszatésztát forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, lehűtjük, majd 1 kanál olajban átforgatjuk. Ezután félretesszük. 2. Közben felszeleteljük a füstölt szalonnát. 3....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Sajtos parajjal töltött jércemell,tejszínes burgonya
Sajtos parajjal töltött jércemell,tejszínes burgonya

A csirkemellet félbevágjuk. A vastagabbik oldala felől éles, hosszú pengéjű hegyes késsel felszúrjuk. Vékonyan felcsíkozzuk a megmosott parajt. Hozzákeverjük a ricottát, a reszelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk