menu

Családireceptkönyv.hu

Húsos melegszenvics


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 db tavaszi vagdalthús konzerv (vagy bármilyen vagdalthús)
2 db főtt egész tojás
1 fej hagyma
tejfől izlés szerint (kb 1 kis doboz)
só, bors

Elkészítés:


A tojásokat villával összetörjük a vagdalthússal, a hagymát nagyon apró kockára vágjuk, annyi tejfőllel összekeverjük hogy krémes állaga legyen. Füszerezzük sóval borsal.

A kenyér egyik oldalát sütőben megpiritjuk, megfordítjuk és a másik oldalára rákenjük a krémet és megsütjük!

Húsos melegszenvics

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött tócsni
Töltött tócsni

A töltelékek elkészítése: Gyros Tetszőleges húsból készíthető (én pulyka vagy csirke mellből szoktam leginkább). A húst apróbb kockákra vágjuk. Zsiradékon egy fej apró kocká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Csavart focaccia
Csavart focaccia

A tészta hozzávalóit a robotgép üstjébe tesszük és alaposan kidagasztjuk, majd letakarva 60 percig pihentetjük A paradicsomnak kikaparjuk a magjait, a húsos részt felaprítjuk az o...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Húsos gombóc
Húsos gombóc

A sertéslapockából egyszerű pörköltet készítek, az apróra vágott hagymát olajon megfuttatom, majd hozzáadom a kb. 1 x 1 cm-es kockákra vágott húst. Miután kérget kapott, mehet bele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pásztortarhonya
Pásztortarhonya

A szalonnát is és a hagymát is nagyobb kockára vágom és együtt kezdem kiolvasztani/dinsztelni. Erre öntöm a tarhonyát, amit addig keverek, amíg szép színt kap, majd belekarikázom...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk