Hab --> 1 tojásfehérje + 5 dkg kristálycukor
A habot jó keményre felverjük, majd belesezórjuk a kristálycukrot. Jó sokáig keverjük, majd pára fölött (min 10 perc) még keverjük.
https://receptneked.hu/nagyi-receptjei/kefires-lepeny/?utm_content=buffer9c255&utm_medium=konyhatunderek&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR0nPcQQ9ggIdBL-dJxoEE...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához keverjük össze a megolvasztott margarint a cukorral, a tojással és a tejjel. Dolgozzuk bele a lisztet, a sütőport és a kakaóport majd sütőpapírral bélelt magas falú tep...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűAz almát megmosom, meghámozom, nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem majd a vajon megpárolom a vaníliás cukorral és a fahéjjal. A tojássárgáját a cukorral habosra keverem. A kif...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat konyhai robotgéppel a cukrokkal keményre kikeverjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük, a masszához szitáljuk, és egy fakanállal lazán tésztává keverjük. A tésztát a te...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes