35 dkg liszt, 15 dkg porcukor, 15 dkg margarin, 4 dkg kakaó, 1 k.k. szódapor, ezt tejjel meggyúrjuk. 3 lapot sütünk.
Krém: 20 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 10 dkg margarin, ezt habosra keverjük. ½ l tej, 5 k. liszt ezt felfőzzük, 2 cs. vaníliával.
Máz: 2 k. kakaó, 4 k. cukor, forró, kicsi vaj, ezt felfőzzük, és a tetejére kenjük.
Az egyik tejfölben keverjünk el 4 evőkanál cukrot, és 2 vaníliás cukrot. A másik tejfölben 5 evőkanál cukrot, 1 vaníliás cukrot, és a kakaóport. 20 * 30 cm-es tepsi alját rakjuk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat (a reszelt sajt kivételével) egy tálban összekeverjük és 5 percig állni hagyjuk, hogy a zabpehely egy kicsit megszívja magát. (Ha túl lágynak érezzük, adhatunk még h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és három lapot sütünk belőle. 2. Az almát megtisztítjuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, kissé kicsavarjuk, és a kapott almalevet félretes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztákat külön-külön készítjük el a következők szerint: a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőport és a pudingport, majd belekeverjük a tojásfehérjék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű