35 dkg liszt, 15 dkg porcukor, 15 dkg margarin, 4 dkg kakaó, 1 k.k. szódapor, ezt tejjel meggyúrjuk. 3 lapot sütünk.
Krém: 20 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 10 dkg margarin, ezt habosra keverjük. ½ l tej, 5 k. liszt ezt felfőzzük, 2 cs. vaníliával.
Máz: 2 k. kakaó, 4 k. cukor, forró, kicsi vaj, ezt felfőzzük, és a tetejére kenjük.
Legalább egy óráig pihentetjük, majd 2 mm vastagra nyújtva több féle formára kiszúrhatjuk. 1.) Készíthetünk belőle pogácsaszaggatóval kiszúrt lapokat, amelyeket tojás fehérjével m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverem. A fehérje habbal lazítom. Egy picit állni hagyom, majd forró vízben kifőzöm. Pirított zsemlemorzsába forgatom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport, a tejet és a cukrot egy edénybe tesszük, a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült, a vaníliaaromát is hozzákeverjük és hagyjuk kihűlni. A tejszínhabot felverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrém készítés: A tejet, a cukrot, a pudingport csomómentesre keverjük, majd sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni. A zselatint langyos vízben megáztatjuk. A tejszínt keményre ver...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű