5 ostyalap, 50 dkg cukor, 20 dkg margarin, 1 tubus sűrített tej, 15 dkg durvára vágott dió
A cukrot felolvasztjuk, hozzákeverjük a margarint, sűrített tejet. Lassú tűznél csomómentesre felfőzzük, majd belekeverjük a diót.
Megtöltjük, az ostyákat pár órára lenyomatjuk.
A tojásokat ketté választjuk, a sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük. Egy másik tálban a sárgáját a cukorral alaposan kikeverjük, majd a habhoz adj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból elkészitjük a piskóta lapot,amit kihülés után három lapra vágunk. A krémhez a pudingot,cukrot,vaniliás cukrot,3 dl tejet összekeverünk,felfőzzük.A zselatint...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az őszibarackzselével kezdjük. Vegyünk egy hosszúkás kenyérformát, és béleljük ki fóliával úgy, hogy lelógó részt hagyjunk a felhajtásra. A barackokat magozzuk és hámozzuk le, t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport, a cukrot, a margarint összedolgozzuk. A tejfölt összekeverjük a tojássárgával. Utána hozzáadjuk a lisztes keverékhez, és jól összegyúrjuk. Majd kissebb ci...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű