40dkg kristály cukor
5 evőkanál liszt
8 tojás
6 ek tej
6 ek víz
oda ne égjen
Megtisztítom a húst, felrakom egy nagy fazékba főni. Ha felforr a víz, öntsük le róla a vizet és új vízzel tegyük újra fel főni. (Hogy füstös maradjon az íze, meghagyni valamenny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet megtisztítjuk, kimagozzuk, nagyobb lábasba tesszük. Felöntjük annyi vízzel, amennyi bővebben ellepi, főzni kezdjük. Ízesítjük a sóval, a fahéjjal, a szerecsendióval és íz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes gyümölcsöt kimagozva, feldarabolva, a levükkel együtt egy lábosba feltesszük főni. Esetleg fél liter vizet önthetünk rá, ha nem elég a mennyiség, de túlzásba ne vigyük,...
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: Könnyű