25 dkg liszt
30dkg cukor
12 dkg kakao
2 tk szódabikarbona
Csipet so
2.5 dl viz
2 dl kefir
2 dl olaj
3 tojas
Krem:
25 dkg natur kremsajt
1/2 liter habtejszin
6 dkg porcukor
12 db oreo keksz
A tesztahoz a szaraz alapanyqgokat osszekeverem es a kozepebe melyedest alakitok ki. Egy kis talban osszekeverem a folyekony alapanyagokat a tojassal es a szaraz alapanyqgokhoz adom. A 24cm tortaformaba a massza felet beleontom es kisutom 160'C 30 perc.
Majd a masik adagot is kisutom.
A kremhez a kremsajtot a porcukorral habosra keverem.
A tejszinbol kemeny habot verek es 3 adagban lazan hozzaforgatom a sajtkremhez. A kekszeket osszetorom es a kremhez keverem.
Az egxik tortalapot torta talra teszem megkenem a kekszes kremmel es a tetejere teszem a masik torta lapot. Izles szerint diszithetjuk..... akar meg tejszinnel,csokival
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. Egy kapcsos, 24 cm-es tortaformát kizsírozunk. Az aljába sütőpapírt terítünk, az oldalát liszttel beszórjuk. A piskótához a tojásokat szétválasz...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KözepesKészítek egy főzött krémet: 1 csm pudinggal, 3 dl tejjel . Ha kihűlt, 25 dkg mascarponéval vagy vajjal habosra keverem. Reszelt almát dinsztelek, minta az almás pitének, citrommal...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézsárgáját, lisztet, sütőport cukrot, vizet habosra keverjük. fehérjét habként hozzákeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta elkészítése: A piskótát a hagyományos módon készítsd el. A tojásfehérjéket a csipet sóval verd kemény habbá, add hozzá a cukrokat. A tojássárgájákat habodítsd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű