1 nagyobb csirkemell filé
1 doboz kukorica konzerv
1 nagy tubus (180g) majonéz
1dl tejszín
2 dl 20%-os tejföl
1 cs. Horváth Rozi zselatin
1 kis fej vöröshagyma
két csomag petrezselyem
só, cukor, citromlé, mustár, fehérbors
A csirkemellet enyhén sós vízben megfőzni, ha kihűlt, vékony csíkokra vágni.
A majonézt elkeverni a tejföllel, sóval, borssal, musárral, citromlével ízesíteni.
Hagymát apróra vágni és elkeverni a kukoricával, hússal, petrezselyemmel.
A tejszínt felmelegíteni és a zselatint feloldani benne, hozzáadni a majonézes keverékhez, majd a húsos keveréket is.
Az egészet fóliával bélelt őzgerinc formába tölteni és 2-3 órára a hűtőbe tenni.
A keményre főtt tojásokat egy hegyes éles késsel cakkosan bevágjuk. A sárgáikat kiemeljük. A tojássárgákat majonézzel, kis mustárral, sóval, reszelt szerecsendióval kikeverjük, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tészták kifőzzük, az olívaolajat belekeverjük a tésztába, az uborkát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk, a kihűlt tésztával összeforgatjuk, a joghurtba beletesszük az apríto...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkrumplit megfőzőm+hagyma+citrom+cukor--mindent összekeverek+olajjal locsolom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felszeletelt hozzávalókat szépen elrendezem, a sonkát és sajtot megtöltöm ízlés szerint körözöttel, tormakrémmel és feltekerem. a tál közepére töltött tojást halmozok és leöntöm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű